Vriend Katja komt niet uit de verf als Boulevard-ster

Geplaatst op Mon 18 Sep 2017 om 8:39

Freek van Noortwijk, de veertien jaar jongere vriend van Katja Schuurman, kwam zondagavond niet echt uit de verf als nieuwe deskundige in RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Heel af en toe introduceert Boulevard een nieuwe deskundige: soms met succes en soms met wat minder succes. Zo bleek advocate Clarice Stenger het afgelopen woensdag prima te doen in beeld. Van Noortwijk haalde als food-expert echter behoorlijk het tempo uit het programma. 

Van Noortwijk kwam behoorlijk somber en naar binnen gekeerd over. Hij wist zijn verhaal – iets over smoothies met vlees erin – met weinig enthousiasme te vertellen. Toch was Bridget Maasland na afloop tevreden. “Ik vind dat je het hartstikke goed hebt gedaan, Freek, dankjewel.

Op andere gebieden schijnt Van Noortwijk een stuk enthousiaster te zijn. “We hebben fantastische seks, dus wat wil je nog meer?“, onthulde zijn beroemde vriendin onlangs in Veronica Magazine.

Schuurman en Van Noortwijk waren vrijdag nog een onderwerp in RTL Boulevard. Hun relatie kwam aan bod, net als de relatie van Schuurman met haar ex Thijs Römer.

Het was de tweede keer dat RTL Boulevard in het weekend uitzond De weekend-Boulevard scoorde in zijn tweede uitzendweek 490.000 kijkers (14 procent) op zaterdag en 299.000 kijkers (7 procent) op zondag.

Foto: RTL
19 Reacties op “Vriend Katja komt niet uit de verf als Boulevard-ster”


 1. Richard Groenenheuvel

  Dit was ook wel heel slecht hoor. Deze man is totaal NIET geschikt voor tv, weer zo’n type die graag op tv wil over de rug van zijn vriendin..of zouden Wendy en Galjaard daar gratis “positief” mogen eten, samen met Thijs, Manon, Evelyn, Ronald en Martijn de “goede” vriendjes van het power tv stelletje.

 2. Marianne Muilpeer

  Ach…..als ie maar lekker presteert tussen de klamme lappen, toch? Katja? Halloooo??????

 3. Luuk

  Ja duuuuu als hij maar goed kan neuken.

 4. Frans

  Katja moet mij maar eens bellen ….

 5. Marianne Muilpeer

  Frans
  Mon 18 Sep 2017 om 9:26
  Ach, ga toch fietsen, man! Met je cornuco-pikkie!

 6. Sjaak

  Duidelijk geval van Lijntje voor een Karweitje

 7. ronald

  “iets over smoothies met vlees erin”

  Haha

 8. Mieke

  Weer een nieuwe bij de club gaat nu zeker opvallen allemaal vriendjes houd vanzelf op dit omhooggevallen BNNers gedoe

 9. Bas

  Bridget zal zeker positief over hem zijn ze ziet in hem natuurlijk nieuw wip materiaal.

 10. Ralph

  Het was inderdaad tenenkrommend hoe Freek overkwam. Verder vind ik dat Bridget en Frank het leuk doen.

 11. Robert

  Het is een vreselijk ons kent ons groepje dat Boulevard, deze knakker moet gewoon koken, niks te zoeken op tv. Benieuwd wie de volgende zal worden bij dit groepje.

 12. Evert Zeefout

  Ik heb het idee dat deze jongen totaal geleefd wordt door Katja. Hij zat ook in Nieuwe Garde en kwam verlegen en schuchter over, maar Katja wil hem voor een AOW’tje maar wat graag op tv. Ze misbruikt hem om zelf in de picture te blijven.

 13. Peter Poot

  Incest tv klaar met RTL met vriendjes en de hele veer in de ..cultuur. Doe wat authentieks !

 14. Yoshi

  ja het was inderdaad om te huilen.

  Misschien heeft hij het terug gekeken en kan hij er op reflecteren… ??

  Het was in iedergeval geval geen Freek Vonk die kwam vertellen over een diersoort dus aan de naam zal het niet liggen??

 15. Bep

  Het wordt steeds erger bij RTL 4.Kan de zus van Gordon ook nog iets?

 16. Mark

  @ Vic

  SBS groep heeft komende weken vrijwel elke dag een FOX première!

  Hopelijk is SBS zo slim om alle FOX premières die ze afgelopen maand en komende maanden uitzenden nog een keer uit te zenden in januari en februari op SBS 6 (donderdag!). Flexibel contract: mogen 4 x per jaar op de buis De meeste komen dezelfde week nog een keer zoals Kingsman vanavond. Kingsman kan zo prime time op 6 (12 plus versie). The Martian ook op 6, Percy Jackson I & II, Taken I & II & III, A Good Day To Die Hard, The Heat, alle recente Marvel blockbusters (FOX & Disney), Let’s Be Cops, Exodus: Gods And Kings, Spy.

  Ook Universal blockbusters: Furious 7, The Boy Next Door, Jurassic World, Trainwreck, Fifty Shades Of Grey. En Warner blockbusters: The Lego Movie, Edge Of Tomorrow, Godzilla, Into The Storm, San Andreas, Interstellar, Max Max: Fury Road.

 17. Freek Bleek

  Hij zat er duidelijk met tegenzin…niet meer doen jongen.

 18. Bonnie Kreukboven

  Ah, weer een vriend/kind/partner van een BN’er die zonodig op tv moet. Stop daar toch eens mee. Die jongen kan goed koken, maar is geen presentator.

 19. toxilogic

  Hmm kon nog wel eens problemen gaan opleveren voor Katja en Freek, niet iedereen is gediend van bekend zijn en rollen opgedwongen te krijgen. Katja is een prima meid maar ik vermoed ook nogal vermoeiend in de omgang, daar gaat Freek genoeg van krijgen zeker als hij ook nog eens gepushed wordt richting haar wereld.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.