Tv-icoon Robert ten Brink drie jaar langer bij RTL 4

Robert ten Brink hoeft zich ondanks zijn seniore leeftijd – hij wordt bijna 62 – nog geen zorgen te maken dat hij door RTL bij het grofvuil gezet wordt. Tv-baas Erland Galjaard verraste hem gisteren met een nieuw driejarig contract. Dat was te zien in RTL Boulevard. Gevolgd door de camera’s van Boulevard werd Ten Brink door Galjaard naar zijn All You Need Is Love-caravan gelokt, waar hij mocht kijken naar een videoboodschap van Galjaard: “Ik ga je contract verlengen met drie jaar.

Daarop vloogt Ten Brink zijn programmabaas in de armen. Immers: het is niet vanzelfsprekend om als oude man zo’n groot contract te krijgen bij een commerciële tv-zender. Alleen Jan de Hoop maakt het nog bonter: hij wordt in december 63 op RTL 4.

Ten Brink vindt het niet erg dat hij op deze manier verrast is met zijn contract. “Dan weet ik ook eens hoe het voelt om als slachtoffer die caravan in gevoerd te worden. Het voelt heerlijk, ik kan het iedereen aanraden.

Vlak voor het item maakte Boulevard-presentator Luuk Ikink nog een grapje over Erland Galjaard. Hij kondigde hem niet aan als de programmadirecteur van RTL, maar als ‘Soulvation-dj‘.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen