Tussenstand Televizier-Ring: 5x NPO, 4x RTL, 1x SBS

Geplaatst op Thu 14 Sep 2017 om 11:10

Elf dagen voor de sluiting van de stembus voor de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring, geeft de organisatie een tussenstand prijs. In de huidige top tien staan vijf NPO-titels, vier RTL-titels en één SBS-titel. Dat heeft de redactie laten weten. De NPO maakt vooralsnog dus het meeste kans op de prestigieuze tv-prijs. De NPO-titels in de top tien zijn Beste Zangers (Avrotros), Heel Holland Bakt (Omroep MAX), Jinek (KRO-NCRV), Mindf*ck (Avrotros) en Zondag Met Lubach (VPRO).

De RTL-titels in de top tien zijn Chantal Blijft Slapen, Expeditie Robinson, Moordvrouw en The Amsterdam Project en de SBS-titel is Celblok H.

Er is veel diversiteit in de top tien, vindt de organisatie. “Het is voor ieder wat wils in de voorlopige top 10. Van puur amusement tot nagelbijtend spannende series en van scherpe maatschappijkritiek tot hartverwarmende knusheid. Van avonturiers tot thuisbakkers en van professionele zangers tot illusionisten.”

Stemmen kan nog tot 25 september om 10.00 uur op de website van Televizier. “Het is een mooie lijst, maar eentje waar alles nog aan kan veranderen.

Foto: Pim van Boesschoten/KRO-NCRV
15 Reacties op “Tussenstand Televizier-Ring: 5x NPO, 4x RTL, 1x SBS”


 1. Boris

  Zondag met Lubach wint. Dat is ondertussen toch wel duidelijk? En anders helpt DWDD wel mee om wat stemmers over te halen.

 2. Graaf Duckula

  Zondag met Lubach! (Helaas was zijn eerste nieuwe uitzending niet op niveau)

 3. Ron

  Meestal krijgen programma’s waarvan 1 seizoen is uitgezonden niet zo snel de ring. Maar in het geval van The Amsterdam Project zou het zomaar eens kunnen gebeuren. Dit programma had zo’n impact, wie weet. Zou zeer verdiend zijn m.i.

 4. mark2

  celblok H snap ik niet.. dat dokter tinus er niet in staat snap ik ook niet ;-) als moordvrouw wint is de prijs niets meer waard!

 5. Bert

  Omdat hij hem anders nooit zal winnen: The Amsterdam Project, dan nemen we volgend jaar Zondag Met Lubach

 6. Flip de Beer

  Cel Blok Herrie????

 7. Flip de Beer

  Zeker om Isa Poes

 8. Japio

  Ik vond Amsterdam Project een indrukwekkend mooi programma.

 9. Anouk Smullers

  Ik hoop zo dat heel Holland bakt gaat winnen! Zou geweldig zijn

 10. Frans

  Chantal blijft slapen , je moet er toch niet aan denken dat zoiets onbenulligs wint

 11. Olivier

  Wereld Rond met 80-Jarigen!!!!!

 12. TopShow

  Het kan me geen bal schelen wie er wint, als Genee maar de zilveren ster wint. Al is het alleen maar om die zooi te stangen.
  Heerlijk Derksen, Genee en Van Der Gijp in smoking naar dit bal!

  Ik vind The Amsterdam Project overigens het beste programma.

 13. Koen

  Prima Lijst, Beste Zangers Celblok H, Chantal blijft slapen en Moordvrouw vallen af bij mij. De andere 6 verdienen hem zeker!

 14. Martijn

  Moordvrouw is echt lachwekkend slecht. Slecht geacteerd, slecht verhaal. Onbegrijpelijk dat hier zoveel op gestemd is.

 15. Lies

  Lubach of Jinek mag ik hopen. Live televisie zonder voorgeprogrammeerd format.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.