Tussenstand Televizier-Ring: 5x NPO, 4x RTL, 1x SBS

Elf dagen voor de sluiting van de stembus voor de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring, geeft de organisatie een tussenstand prijs. In de huidige top tien staan vijf NPO-titels, vier RTL-titels en één SBS-titel. Dat heeft de redactie laten weten. De NPO maakt vooralsnog dus het meeste kans op de prestigieuze tv-prijs. De NPO-titels in de top tien zijn Beste Zangers (Avrotros), Heel Holland Bakt (Omroep MAX), Jinek (KRO-NCRV), Mindf*ck (Avrotros) en Zondag Met Lubach (VPRO).

De RTL-titels in de top tien zijn Chantal Blijft Slapen, Expeditie Robinson, Moordvrouw en The Amsterdam Project en de SBS-titel is Celblok H.

Er is veel diversiteit in de top tien, vindt de organisatie. “Het is voor ieder wat wils in de voorlopige top 10. Van puur amusement tot nagelbijtend spannende series en van scherpe maatschappijkritiek tot hartverwarmende knusheid. Van avonturiers tot thuisbakkers en van professionele zangers tot illusionisten.”

Stemmen kan nog tot 25 september om 10.00 uur op de website van Televizier. “Het is een mooie lijst, maar eentje waar alles nog aan kan veranderen.

Foto: Pim van Boesschoten/KRO-NCRV

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen