Tijd voor MAX stopt abrupt met buitenuitzendingen

NPO 1’s vijf-uurshow Tijd voor MAX met Martine van Os en Sybrand Niessen staakt vanaf morgen al zijn buitenuitzendingen tot in elk geval de derde uitzendweek. Morgen én volgende week komt het programma gewoon vanuit de studio. Dat heeft Omroep MAX zojuist laten weten. Tijd voor MAX had net als vorig jaar een vier weken durende tuintoer door het land gepland, maar staakt die nu voorlopig vanwege het voorspelde weer. De omroep spreekt van ‘langdurige regen’.

Gedurende deze eerste uitzendweek komt Tijd voor MAX vanaf de boulevard in Scheveningen. Daar zendt de show vandaag voor het laatst uit. “Ondanks de wind die er soms met de papieren van de presentatoren vandoor ging en zo nu en dan een spatje regen, kijken we terug op een geslaagde reeks uitzendingen!

Zoals al eerder aangekondigd was Tijd voor MAX van plan om de komende week, van 11 tot en met 15 september, eveneens vanaf een bijzondere locatie in de buitenlucht te komen: de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch.

Dat gaat nu niet door. “De plék kon het programma uitzoeken, de weersomstandigheden helaas niet: naar het zich laat aanzien zal het de komende week zo langdurig regenen, dat uitzenden vanaf een locatie in de buitenlucht niet verantwoord zou zijn.”

De interessante BN’ers, fantastische artiesten en andere spannende gasten die voor deze week op ons verlanglijstje staan komen nog steeds, maar ze worden nu lekker ontvangen in de eigen gezellige en vooral warme en droge studio in Hilversum. Want Tijd voor MAX is dan wel een heel fris programma, maar het moet ook weer niet te gek worden!

Voor de derde en vierde uitzendweek heeft Tijd voor MAX locaties afgehuurd in Blokzijl en Middelburg. Of die doorgaan, wordt op een later moment besloten.

Foto: MAX/Hans Vink

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen