Telegraaf: ‘Matthijs krijgt zeer kortgeknipt grijs haar’

Matthijs van Nieuwkerk gaat Nederland binnen afzienbare tijd opnieuw verrassen met zijn kapsel. Waar hij ons land nu choqueert met een lange, flamboyante, hoogblonde haardracht, zal hij binnenkort met zeer kortgeknipt grijs haar ten tonele verschijnen. Dat verwacht moderedactrice Kim Querfurth van De Telegraaf, zegt ze in de krant. Querfurth denkt het zeker te weten. “Let op mijn woorden: hij gaat over een poosje voor grijs en dan extreem kort geknipt en ja, dan gaat ook iedereen weer zeuren natuurlijk.

Querfurth denkt dat Van Nieuwkerk zijn haar momenteel gekleurd heeft. “Het ligt heel simpel. Matthijs begint grijzer te worden en kan kiezen: of hij gaat all the way grijs, of hij kiest voor een tussenfase voordat hij 100% ’seniorenblond’ gaat.”

Dat is helemaal niet zo raar, vindt ze. “George Clooney koos ook voor deze middenweg voordat hij als gedistingeerd grijze knapste-man-van-de-wereld door het leven ging en daar hoor je niemand over.”

In tegenstelling tot veel andere mensen is Querfurth helemaal niet zo kritisch over Van Nieuwkerks huidige coupe. “Ik vind het Matthijs goed staan, deze asblonde kleur. Lekker nog even een zomerse coupe want dat matcht prima met zijn gebronsde huid! Voor mij is het de ultieme Ibiza hippie look met een Italiaanse rivièra twist. Well done Matthijs!

Het Telegraaf-artikel ‘Hele land vliegt Matthijs in de haren’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Van Nieuwkerk choqueert land met nieuwe haarkleur (gisteren)
VI-heren: ‘Matthijs van Nieuwkerk heeft kleurspoeling’ (vandaag)
Edwin Evers verbijsterd door haarkleur Van Nieuwkerk (vandaag)
Sterrenkappers reageren op kapsel Van Nieuwkerk (vandaag)

Foto: De TV Kantine/RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen