Telegraaf-hit Dashcam is terug: ‘Heftigste serie ooit’

De Telegraaf begint vandaag met een nieuw seizoen van zijn videohit Dashcam. Het gaat om de ‘heftigste serie ooit’. Dat heeft het dagblad laten weten. Van alle kranten zet De Telegraaf het stevigst in op online video, met name via het eigen videoplatform VNDG. Dashcam is een van de populairste shows van de krant. Het brengt dan ook steevast spannende beelden. “Schreeuwen, intimideren en zelfs dreigen met een gigantisch kapmes: de emoties lopen in het verkeer soms hoog op.

Gijsbert Termaat, verkeersexpert van De Telegraaf, belooft ook in de komende serie weer een hoop spannende dashcam-beelden. “We brengen de meest opmerkelijke en soms hilarische video’s, gemaakt op de Nederlandse wegen.

Dashcam is zo populair, omdat het miniprogramma elke aflevering waargebeurde beelden laat zien van ongelooflijke gebeurtenissen op de Nederlandse wegen. Voor veel weggebruikers zijn de beelden herkenbaar.

De nieuwe serie Dashcam begint vanmiddag om 14.00 uur en is te zien via de online platformen van De Telegraaf, waaronder op VNDG.

De seizoensopener van Dashcam heet ‘Vrouw met kapmes door het lint’ en kunt u hier bekijken.

Foto: Telegraaf

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen