Tanja Jess: ‘GTST, hebben jullie nog rolletje voor mij?’

Tanja Jess staat niet bepaald afwijzend tegenover een comeback in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de actrice, die onlangs de Braboneger aansprak op het gebruik van het woord neger, in de Story. Jess was in het verleden jarenlang te zien als Bowien Galema in de soapserie. Die rol kan ze prima hervatten. “Het is niet uitgesloten dat ik ooit terugkeer in GTST, wie zal het zeggen?“, zegt de steractrice in het blad. “Misschien moet ik maar eens kijken of ze nog een rolletje voor me hebben, haha!

Het zou niet de eerste keer zijn dat Jess terugkeert in de RTL 4-serie. “Ik ben ooit al een keer terug geweest, als een lookalike van Bowien – om Ludo op de kast te jagen.”

Het was altijd een feest op de set, vindt ze. “Ik denk in elk geval met veel plezier terug aan mijn periode in GTST en mis die leuke, onbevangen tijd weleens. Het is toch een beetje jeugdsentiment.”

Maar wil ze het nou doen of niet? “Als ze me nu zouden vragen weet ik niet wat ik zou zeggen, want het is wel meteen een volledige baan waar ik dan ‘ja’ tegen zeg. GTST doe je er niet even naast.”

Het Story-interview met Tanja Jess kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen