Slappe lach én tranen in TSOML met Gerschtanowitzjes

Geplaatst op Wed 20 Sep 2017 om 17:03

Het bijzondere programma The Story of My Life van Linda de Mol is vanavond alweer toe aan zijn vierde aflevering en het is misschien wel de beste tot nu toe. Winston en Renate Gerschtanowitz liggen aanvankelijk in een deuk om hun transformatie tot oude besjes, maar later wordt de uitzending toch behoorlijk emotioneel. Als Winston vertelt over het verdriet dat de dood van zijn moeder nog altijd veroorzaakt, houdt Renate het niet droog. Zulke gesprekken voeren ze thuis namelijk niet echt.

O schat, ik zag helemaal niet dat je zo zat te huilen“, zegt Winston, als hij zich na het emotionele verhaal over zijn moeder tot Renate richt.

Renate legt uit waarom ze zo emotioneel wordt. “Het is ook een beetje omdat hij er niet zo veel over praat. Win is altijd best wel pragmatisch, ook toen ze overleed. Hij stortte zich heel erg in zijn werk en ik zie nu dat er nog best wel veel verdriet zit. Dat vind ik moeilijk.

Het waren echter niet de tranen, maar de slappe lach waarmee ze gastvrouw Linda de Mol het meest verrasten. Als ze elkaar na de eerste transformatie zien, gaan ze helemaal blind.

Waar De Mol op tranen en emotie rekent, wordt ze getrakteerd op twee lachsalvo’s. “Ik moet ook ineens heel hard meelachen. Dit is wel een heel bijzondere reactie“, lacht ze.

De eerste drie The Story of My Life’s waren met Yolanthe en Wesley SneijderAndré Hazes jr en zijn Monique en Carlo Boszhard en zijn vriend.

The Story of My Life is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4, recht tegenover Tussen Kunst & Kitsch op NPO 1 en Steenrijk Straatarm op SBS 6.

Foto: RTL
26 Reacties op “Slappe lach én tranen in TSOML met Gerschtanowitzjes”


 1. Pipo

  “Het bijzondere programma The Story of My Life van Linda de Mol is vanavond alweer toe aan zijn vierde aflevering en het is misschien wel de beste tot nu toe”

  Wordt daar iemand geciteerd of is het de mening van MC?

 2. Reageer Meneer

  Wat heeft hij een plastic gezicht op die foto.

 3. Bart

  @Reageer Meneer Dat heet plastische chirurgie meneer.

 4. Lieneke

  Ik vond de aflevering met Carlo & Herald de beste tot dusver omdat deze aflevering het meest verraste.

 5. Pieter

  Betaalde content in dit artikel om de kijkcijfers te stuwen?

 6. frans

  Wij bn…rs…..zijn geweldig

 7. Karina

  100% sbs vanavond, klaar met altijd dezelfde bn ers.

 8. wally

  @Pipo
  Ik denk de mening vd stagiair die dit stukje tekst heeft geschreven…

 9. ?

  Valt me steeds vaker op dat de artikelen hier niet meer journalistiek correct zijn.

 10. Anonnymous

  “Gaan zehelemaal blind”…

  Kicke man… te gek gaaf

 11. Saar

  Wat een verschrikkelijk wijf is die Linda, zeg. Die doet net of iedereen deze twee helemaal geweldig en perfect vinden. “Met kinderen die uit een brochure lijken te zijn weggelopen.” Gadverdamme, wat een oppervlakkig gezwam. Uiterlijk is blijkbaar het belangrijkste in madams leven.

 12. Marc E. Putto

  Het klopt wat Linda zegt, inderdaad brochure-kinderen..

 13. ErlandvanDijk

  Er is geen touw aan vast te knopen. De ene keer trapt MdiaCournt dit soort soort programma’s de grond in en nu is het ineens weer mooie en ontroerende televisie met een lach en een traan.

 14. Er ist wieder da

  The story of my life of Tussen kunst en kitsch, wat is het verschil?

 15. Marly van der Velden Lover

  Dit is de laatste uitzending alweer! volgende week herhaling van Yolanthe en wesley

 16. J

  @Marly: Week daarna nog een nieuwe met Victoria en Lev.

 17. critikast

  Mag de redactie van MC geen standpunt innemen en ook eens een keer kritisch zijn over de groeiende hoeveelheid pulp die dagelijks over onze schermen dwarrelt. Of worden ze door de omroepen betaald om toch vooral positief te blijven? Wat een inhoudsloos gezwam over twee mensen die blijkbaar een televisieprogramma nodig hebben om eens serieus met elkaar te praten !

 18. Er ist wieder da

  Twee Gerstanonietsen in een nietszeggend programma…En een hamster…

 19. Jeroen

  Heel mooi programma. Was ook een hele leuke en mooie aflevering.

 20. Fred

  Dat ouder worden ziet er zo nep uit. Niemand ziet er zo uit op zn 80e. Paul Verhoeven en Kees van Kooten niet en Jan Mulder ook niet

 21. Annoniemus

  De stuitende arrogantie en dieptepunten van RTL4
  ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft drie keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

  Angela de Jong 21-09-17, 06:00
  RTL 4 heeft een probleem. Waar de zender jaren achtereen geen kwaad kon doen bij de kijker en op primetime zelfs met de zoveelste herhaling van Herrie in de Keuken of Help mijn man… moeiteloos een miljoen of meer scoorde, holt diezelfde kijker nu in rap tempo weg. Naar SBS 6, naar NPO 1 of naar Netflix – alles is kennelijk goed, zolang het maar geen RTL is.

  Wat altijd gewoon een leuke zender was, is verworden tot een vervelend egocentrisch clubje dat ervan overtuigd is dat de hele wereld om RTL draait
  Met als voorlopig dieptepunt afgelopen dinsdag: Vermoord in het buitenland bleef steken op 555.000 belangstellenden, Spreekrecht vervolgens op 424.000. Natuurlijk zijn er nog steeds programma’s die wél goed scoren of die de moeite van het kijken waard zijn, maar die uitzonderingen zijn nagenoeg op één hand te tellen.

  Ik moet bekennen dat ik de malaise met enig leedvermaak bezie. Ik erger me als kijker namelijk de laatste tijd dood aan RTL en dan vooral aan de stuitende arrogantie die van het scherm spat. Wat altijd gewoon een leuke zender was, is verworden tot een vervelend egocentrisch clubje dat ervan overtuigd is dat de hele wereld om RTL draait. Kijk naar RTL Boulevard, kijk naar RTL Late Night, kijk naar het gros van de andere shows waarin steeds weer dezelfde koppen opduiken.

  Alle creativiteit is op. Met veel bombarie gepresenteerde nieuwe programma’s zijn een schaamteloze kopie van een oud format. Little Big Stars? Gewoon Superkids. The Big Music Quiz? Ik Hou van Holland maar dan net een fractie anders. Wie is de Mol? Oh nee, Kroongetuige.

  Wat denken ze daar als ze het verzinnen? Dat wij kijkers zo dom zijn dat niet doorhebben? Of dat we het pikken dat Humberto Tan daar weer vrolijk staat te dansen op vrijdagavond, alsof hij sinds zijn buitenechtelijke affaire geen levensgroot imagoprobleem heeft? Gewoon, omdat messias Erland Galjaard, de grote baas daar, heeft bedacht dat dit goed is voor ons?

  Ook typische RTL-logica: is de kijker Late Night beu vanwege de schaamteloze RTL-promotie die er bedreven wordt, dan voeren ze de RTL-promotie gewoon nog wat op, ‘want dat vindt de kijker leuk’. Nou, dan heb ik nieuws: die kijker wil graag een mix van zwaardere en lichtere onderwerpen met een authentieke presentator. Daarom scoorde Jinek zo goed.

  Bij dezen pleit ik voor een frisse najaarsschoonmaak bij RTL, voor én achter de schermen. Zodat het gewoon weer een leuke zender wordt.

  Reageren? angela@ad.nl

 22. Dikke Danny

  Die Ronald Molendijk zit ook maar bij RTL Boulevard omdat hij een vriendje van Erland is.

 23. frans

  Zouden die bn..ers echt geloven dat het sterren zijn?

 24. Bep

  Boulevard heeft meer “deskundigen” dan kijkers.

 25. Britte

  Winston en Renate Gerschtanowitz praten thuis nergens over omdat ze een k*t huwelijk hebben en de schijn ophouden.

 26. Britte

  Winston en Renate Gerschtanowitz praten thuis nergens over omdat ze een nep huwelijk hebben en de schijn ophouden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.