Slappe lach én tranen in TSOML met Gerschtanowitzjes

Het bijzondere programma The Story of My Life van Linda de Mol is vanavond alweer toe aan zijn vierde aflevering en het is misschien wel de beste tot nu toe. Winston en Renate Gerschtanowitz liggen aanvankelijk in een deuk om hun transformatie tot oude besjes, maar later wordt de uitzending toch behoorlijk emotioneel. Als Winston vertelt over het verdriet dat de dood van zijn moeder nog altijd veroorzaakt, houdt Renate het niet droog. Zulke gesprekken voeren ze thuis namelijk niet echt.

O schat, ik zag helemaal niet dat je zo zat te huilen“, zegt Winston, als hij zich na het emotionele verhaal over zijn moeder tot Renate richt.

Renate legt uit waarom ze zo emotioneel wordt. “Het is ook een beetje omdat hij er niet zo veel over praat. Win is altijd best wel pragmatisch, ook toen ze overleed. Hij stortte zich heel erg in zijn werk en ik zie nu dat er nog best wel veel verdriet zit. Dat vind ik moeilijk.

Het waren echter niet de tranen, maar de slappe lach waarmee ze gastvrouw Linda de Mol het meest verrasten. Als ze elkaar na de eerste transformatie zien, gaan ze helemaal blind.

Waar De Mol op tranen en emotie rekent, wordt ze getrakteerd op twee lachsalvo’s. “Ik moet ook ineens heel hard meelachen. Dit is wel een heel bijzondere reactie“, lacht ze.

De eerste drie The Story of My Life’s waren met Yolanthe en Wesley SneijderAndré Hazes jr en zijn Monique en Carlo Boszhard en zijn vriend.

The Story of My Life is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4, recht tegenover Tussen Kunst & Kitsch op NPO 1 en Steenrijk Straatarm op SBS 6.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen