SBS 6 maakt tv-presentator van Nick Schilder

SBS 6 maakt een presentator van Nick Schilder. Hij host vanaf 24 oktober de nieuwe dinsdagshow Keep It Cool, waarin bekende Nederlanders tegen hun eigen hartslag strijden. Dat heeft de tv-zender laten weten. Schilder vindt het spannend. “Na de laatste jaren deel te hebben genomen aan een aantal mooie tv-projecten, is een programma presenteren compleet nieuw voor mij. Dit en de zenuwslopende opzet van Keep it cool maken dit voor mij een megaspannend avontuur!

Keep It Cool is een gameshow waarin elke week een BN’er het spel speelt. Zij staan er niet alleen voor, ze mogen twee vrienden meenemen. Dit kunnen collega-beroemdheden zijn maar ook de buurman of kapster, omdat diegene bijvoorbeeld zo goed op de hoogte is van het laatste shownieuws.

Deze sidekicks spelen samen met de BN’er en moeten er bovendien voor zorgen dat hij of zij het hoofd koel weet te houden tijdens de vaak zeer lastige opdrachten. “Elke overgebleven hartslag is namelijk geld waard. En hoe meer hartslagen er overblijven, hoe meer er te winnen valt voor een goed doel van De VriendenLoterij.”

Keep It Cool zal wekelijks om 21.30 uur te zien zijn, direct na het programma Talenten Zonder Centen, dat Schilder samen met zijn Volendamse vrienden Simon Keizer en Kees Tol maakt.

Foto: Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen