SBS 6-contract Lucille Werner niet verlengd

SBS 6 heeft het contract met Lucille Werner niet verlengd. Na één seizoen is de presentatrice alweer weg bij de familiezender. Dat heeft een zegsman van SBS vandaag bevestigd. De oplettende kijker zag Lucille Werner dinsdag voor de tweede keer het RTL 4-programma 5 Uur Live presenteren en dat is dus geen klein uitstapje. Ze is haar contract met SBS 6 verloren. “We hebben geen contract meer, maar we kunnen nog wel op projectbasis samenwerken“, licht een woordvoerder toe.

Werner vertrok vorig jaar na vijftien jaar bij Avrotros om een eenjarig contract te tekenen bij SBS 6. Haar eerste programma’s waren Mijn Laatste Keer en Shownieuws. Later kwam daar de zondagse talkshow Show XL bij, maar die flopte genadeloos.

SBS 6 haalde Show XL al snel van de buis en daar was Werner flink pissig over. “Natuurlijk is het gewoon kut dat dat programma na drie weken van de buis af gaat”, zei ze vorig jaar oktober.

Uiteindelijk deed Werner nog wat rond kerst én presenteerde ze afgelopen mei de Mis(s)verkiezing.

Van een Lingo-terugkeer, zoals het gerucht ging, is het nooit gekomen. Al rekende ze daar afgelopen april nog wel op: “Ja, ik denk dat dat wel een keertje terugkomt.

Werner heeft geen vast contract getekend bij RTL 4. Ze wordt ingehuurd op projectbasis. De presentatrice lijkt een blijvertje, want ze voelt zich duidelijk in haar sas bij 5 Uur Live.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen