Satijnen kussensloop is geheim van strak tv-hoofd

Bijna elke tv-vrouw is ermee bezig: hoe houd ik mijn gezicht strak en HD-proof? Helemaal niets doen leidt soms tot een onfris voorkomen (Sophie Hilbrand), maar erin doorslaan maakt het alleen maar erger (Linda de Mol). SBS 6-coryfee Renate Gerschtanowitz deelt in de Wendy haar tv-beauty-geheim: “Slapen op een satijnen kussensloop, zodat je wakker wordt met minder vouwen in je gezicht. En de beste tip na een korte nacht: dompel je hoofd in een bak met ijsklontjes.

Toch helpt zelfs een satijnen kussensloop niet altijd. “Op een dag waarop zelfs mijn wimpers niet zitten, trek ik een goeie outfit aan en probeer de aandacht af te leiden naar mijn schoenen.

Ook let Gerschtanowitz goed op wat ze eet. Zo slaat ze zuivel over en eet ze na het sporten extra eiwitten. “Daar houdt het wel op.

Verder besteedt de Shownieuws-ster niet veel aandacht aan haar uiterlijk. Wel gebruikt ze de Hyraphase-producten van La Roche-Posay, de Cicaplast-zalf van hetzelfde merk, Sudocrem tegen puistjes, thermaal bronwater voor het verzachten van de huid, zonnebrandcrème van Jetske Ultee, de cleanser van Biodermal, de Enzymatic Skin Peeling van Hannah, de Rosehip Bio Regenerate Olie van Pai, de Hydra Action-crème van Juliette Armand, het Retinol Serum van Paula’s Choice, de Maestro Glow-foundation van Armani, de Superbalanced Foundation van Clinique, de Instant Concealer van Clarins, de Eyes to Kill-mascara van Armani en de natural lipgloss van Catrice, zo vertelt ze in het blad.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen