Ruim 18.000 aanmeldingen voor speciale Slimste Mens

Geplaatst op Tue 12 Sep 2017 om 13:01

Maar liefst 18.000 mensen hebben zich aangemeld voor de jubileumeditie van De Slimste Mens. Zij hebben zich opgegeven in een tijdspanne van twee weken. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Met de vijfdelige serie ‘De Slimste Mens: de slimste vs de rest’ viert het programma in december zijn tienjarig jubileum. In deze week gaat een aantal van de allerslimste bekende Nederlanders uit de afgelopen tien reeksen het opnemen tegen onbekende kandidaten uit het kijkerspubliek.

Van die 18.000 mensen zullen er slechts acht worden geselecteerd om daadwerkelijk het spel te gaan spelen in de studio van De Slimste Mens.

In de eerste vier uitzendingen zullen per aflevering twee ‘gewone mensen’ tegen twee bekende oud-winnaars strijden. In de laatste uitzending op vrijdag is dan de finale-uitzending.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. De aanmeldprocedure via De Wild in de Middag en de website is inmiddels afgesloten.

Foto: KRO-NCRV
7 Reacties op “Ruim 18.000 aanmeldingen voor speciale Slimste Mens”


 1. Bart

  Misschien toch maar helemaal met onbekende Nederlanders gaan doen?

 2. Ron

  Het is maar een weekje dus. Aansluitend het reguliere seizoen weer?

 3. Walter

  Leuk voor de onbekende mensen, minder leuk voor de kijkers. Is toch leuker als vergeten, bekende (?) mensen aan meedoen. En geen Anita, schoonmaker uit Amsterdam bijvoorbeeld. Of een Walter, hoogbegaafde uit Duitsland.

 4. robb

  Als je het de slimste mens noemt moet iedereen mee kunnen doen .

 5. anoniem

  Tja.. In hoeverre is dit programma doorgestoken kaart?

 6. Popie Jopie

  Van Rossem dient te worden vervangen door 2 personen.
  De saaiheid en voorspelbaarheid druipt er vanaf.

 7. Gupje

  @ Popie Jopie
  Ik zeg Alexander Rinnooy Kan en Zanger Rinus.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.