RTL Late Night is nu de grote Humberto-show

Geplaatst op Tue 05 Sep 2017 om 9:35

RTL Late Night is teruggekeerd van de zomerstop als De Grote Humberto Show. Meer dan ooit wordt het programma opgehangen aan presentator Humberto Tan. Dat was gisterenavond te zien op RTL 4. Tan opent de uitzendingen voortaan staand voor een groot scherm, waarop hij een foto laat zien ‘die me raakt of die ik bijzonder vind’. In de eerste aflevering was dat een foto van Tan. Het eerste onderwerp aan tafel ging over Tans mini-stage bij de politie. “Ik mocht een volle dag meelopen.

Het openingsonderwerp over zijn politiestage was vooral heel veel Tan, maar stelde inhoudelijk behoorlijk teleur. Toch staat de kijker meer van dat soort items te wachten. “Je hebt me op een idee gebracht. Ik heb het nu met de politie gedaan, maar ik zou heel graag met andere hulpdiensten een dag meelopen. Of het nou de brandweer is of de ambulance of ouderenzorg of wat dan ook. Als mensen willen dat ik een dag met ze meeloop, laat het dan weten.

De rol van sidekick is helemaal verdwenen uit RTL Late Night. Tan staat nu vaker op van zijn talkshowtafel om gesprekjes te houden in het publiek of dingetjes uit te proberen. Zo was gisteren te zien hoe Tan een plantenblaadje probeerde te opereren.

Zelfs in de reclameblokken kwam Humberto Tan nog in beeld. Stoelenfabrikant Prominent had zendtijd ingekocht om de Humberto-stoelenlijn te promoten.

Het lijkt erop dat de conclusie van het crisisoverleg over de dalende kijkcijfers van RTL Late Night is dat Tan een grotere rol moet krijgen in het late-night-programma van de commerciële zender. De kijkcijfers bleven maandag vooralsnog onveranderd laag: er keken 575.000 mensen naar de seizoensopener.

Foto: RTL Boulevard
39 Reacties op “RTL Late Night is nu de grote Humberto-show”


 1. PA-V-H

  En dat is nr 3

  Wat betaald Tan voor deze PR stunt om zijn naam te zuiveren.

  De kijker is niet achterlijk hoor Tan

 2. OmTeGieren

  Tan de huilie huilie show. Zal wel met zn kale koppie huilend in Dions schoot liggen nu bij de kijkcijfers heeft gezien

 3. john

  waardeloos… ik ben afgehaakt. ik kijk niet meer …. alleen als Beau en Marieke weer terug komen. Nu maar alternatief met Jinec kijken.

 4. OmTeGieren

  Serieus: minder is meer luidt het spreekwoord

  Dat is bij rtl late night niet het geval. Zelfs zn eigen prutfotos promoten. Bah

 5. Rik

  Je moet wel sterk in je schoenen staan wil je Humberto Tan zijn. Wat hij nu ook doet, niets is meer goed ben ik bang

 6. west

  Wat een overdreven aandacht voor Tan in de media
  Denken ze nu echt dat Tan vanavond 1 miljoen kijkers heeft ?
  ik had het voorspeld dat dit zou gebeuren
  Elke een rel , nou dat redt je het misschien wel?
  Maar de kijker leeft niet in het jaar 1959, toen de kijker nog iets wijs gemaakt kon worden, ze hebben het spelletje van RTL door !
  een slecht programma blijft ook met rellen en opstootjes een slecht programma
  alleen zij die goede programma`s maken zullen scoren!

 7. Jroen

  Luuk heeft op Twitter de beste reactie ooit!

  ‘Dan ga je improviseren en kies je voor andere invalshoek met een andere gast, of je schrapt een gast die al veel te zien is geweest.’

  Ze snappen het allemaal niet daar bij RTL.. Moeten ze dan gewoon het hele programma schappen?? Elke week zien we daar dezelfde gasten..

 8. HansrZ

  Tan gaat naT

 9. L.

  Bizar! Vooral omdat Gerard in zijn eentje zat bij Jinek. Als ze maandag samen zitten bij Tan dan krijg je toch al een heel ander gesprek? Wees blij dat het programma zo wordt gepromoot.

 10. Renee

  Ik kijk geen late night meer, weeeeeer die Gerard en Gordon???
  En ben die Tan inmiddels meeeeeer dan spuugzat.
  Ohohoh wat vind meneer zichzelf geweldig..
  Mis Beau nu al..

 11. Bart

  Het gaat niet meer goed komen met Humberto Tan. Blij dat de grote meerderheid van de kijkers nu ook eindelijk door heeft dat de man nep is en helemaal niet zo’n goede presentator is voor een dagelijkse talkshow. Het nieuwe seizoen is net begonnen en de kijkers zijn nog even zoekende. De cijfers waren om die reden nog wat aan de hoge kant gisteren. Dit gaat verder naar naar beneden. Wat Humberto en RTL ook doen om Humberto weer in een goed daglicht te zetten. Zolang Beau niet terugkeert gaat het niets meer worden met de late night van RTL4.

 12. ron

  er is een tijd van komen en een tijd van gaan. en de tijden van gaan is nu gekomen.

 13. Ron

  Wat een slechte uitzending. Ik kan me zo voorstellen dat het zo is gegaan.
  Erland: ‘hé, hai, hoi, joh Humberto, we moeten weer even een positiviteits golf omtrent jou persoon in gang gaan zetten, dus we gaan er een personality driven show van maken! Alles draait nóg meer om jou! Vind je dat wat?
  Humberto: Dat werd eens tijd. Het is wel nodig ja. Ik wil ook meer vrolijkheid en muziek om op te dansuuunn. Dus ik heb er helemaal zin in!
  Erland: mooi, dan gaan we dat doen!

  Volgens Georgette Schlick zou er meer amusement in komen, maar merkte daar gisteren weinig van. Niet opmerkelijk meer dan vorig seizoen. Dus dat is BS.

 14. Joop in de knoop

  Het blijft een irritant mannetje dat te pas en onpas lacht om zijn eigen grap. De aanwezige politieman had meer inhoud dan dat schreeuwerig Jordaans mens.

 15. mark2

  pure hoogmoed van RTL4

 16. AstroTrol Joke

  Beau komt snel weer terug.

 17. Mieke

  Gewoon niet meer kijken houd het vanzelf op geen kijkers geen reclame en foetsie weg

 18. Hans

  Toedeloe !

 19. Beau ter Ham

  Hij is niet meer zo fris en fruitig – had na zijn vakantie een beetje vermoeide blik –

 20. Jables

  Foto’s die hem raken… Misschien van huilende kinderen van wie de vader het gezin kapot maakt door vreemd te gaan?

 21. Anouk Smullers

  Deze man moet toch per direct van de buis! Wat een zelfingenomen kwal!! Mij raakte idd zijn vrouw die heel wat tranen heeft moeten laten

 22. R

  Tan staat op instorten dat is duidelijk te zien. Dit zal de reden zijn dat het binnenkort afgelopen is voor hem bij late night. Of hij wordt vervangen vanwege de aanhoudende lage kijkcijfers en negatieve vibe rondom om zijn persoon. Let maar op nog dit tv seizoen zal hij vervangen worden door Beau van Erven Dorens. Misschien zelfs wel met Marieke.

 23. B

  Weg met Humberto Tan

 24. 砂漠のキツネ

  Misselijke reacties weer hier… dan kijken jullie toch lekker Pauw.

 25. Arie

  Kanton Cinees dekt de waarheid in pacht te hebben. Prutser!

 26. Laul de Peeuw

  Kanton Chinees blijkt een Japanse walvis jager te zijn. Het is maar een formaliteit.

 27. valerie

  Ik kijk niet meer naar Tan dus lever ook geen commentaar, bovenstaande reacties zijn dus van personen die wel (?) kijken en behoren tot de 575.000 kijkers. Als jullie het niet leuk vinden dan volg het voorbeeld van velen en stem af op een andere zender. Er komt dan vanzelf, heel snel, een ander programma op RTL

 28. R

  @砂漠のキツネ Dat zijn geen misselijke reactie. Dat is wat het gros van de kijkers wil. Die wil iemand anders op de late avond en niet Humberto. Zie nou maar gewoon onder ogen dat dit ook gaat gebeuren. Nog dit tv seizoen.

 29. Peter030

  Heel NL weet al lang dat Tan zijn beste tijd heeft gehad. Nu Erland en Wendy nog…

 30. CryptoDude

  Jammer om weer te moeten constateren dat H. Tan niet de skills heeft om een talkshow te hosten. Inhoudelijk absoluut geen inhoud! En om nu zijn ervaringen als o.a. als politiefiguur al schietend, met het publiek te delen slaat niet echt aan! Lijkt wel of hij de uitzendingen van Beau heeft gemist. Jammer
  Hij heeft het gewoon niet Erland!! De kijkcijfers waren gisteren verder gedaald naar 527k. Wanneer erken je nu dat Late night metTan een miskleun is?

 31. (.)(.)

  Jij kan het vast beter kneus… oh wacht jij hebt geen TV show.

 32. (.)(.)

  ij kan het vast beter… oh wacht jij hebt geen TV show.

 33. Uit het Vak

  Tan moet maar eens een jaartje van de buis.
  en landen op de grond.
  Inzien dat het leven niet om Tan draait,
  Hij vind zichzelf nog te goed, terwijl nederland beetje TANMOE is

 34. Annet

  Tan is niet prettig om naar te kijken. Zonder het te willen reageer je op de arrogante uitstraling van die man. Hij straalt gewoon uit dat hij vreselijk met zijn uiterlijk bezig is en weinig inhoud heeft. Dat was al zo voor ik wist dat hij zijn vrouw en gezin pijn deed, maar het bevestigt mijn indruk van hem wel. Een leeg vat, bah

 35. Annet

  Als ik hem zie weet ik niet hoe snel ik weg moet zappen

 36. Annet

  Beau is een lieverd en heeft klasse en inhoud

 37. Annet

  Hij praat wel alsof hij de l-ul van Humberto in zijn mond heeft en hij heeft 400 kijkcijferflops achter zijn naam

 38. Annet

  Verder is Beau in 1 woord: geweldig

 39. R

  @Annet 6:57 Dat Beau heel veel flops heeft gehad lag niet aan Beau maar aan de zender, het programma of de uitwerking daarvan. Misschien had hij wel wat vaker nee kunnen zeggen.

  (.)(.) Er zijn er tal van die het beter kunnen dan Tan. Slechter kan bijna niet. Peter Jan Rens deed het nog beter. Beau hoort gewoon op die plek.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.