RTL Boulevard geeft Miljuschka geen eigen bureau

Geplaatst op Thu 14 Sep 2017 om 13:00

Miljuschka Witzenhausen heeft geen eigen bureau gekregen van RTL Boulevard, ondanks dat haar ster rijzende is vanwege haar promotie bij de show. Dat heeft de presentatrice gezegd in Hier Is Haandrikman op NPO Radio 2. Witzenhausen heeft geen hoger bureau of een presentatricebureau nu ze een van de drie gezichten van de weekend-Boulevard is. “Nee, iedereen is hier gelijk gelukkig. Ik zit gewoon op een flexplek, want de presentatoren wisselen elkaar af“, zegt het RTL-gezicht.

Soms zit ze op de flexplek en soms kiest ze haar eigen werkplek. “Je mag dan gewoon aan een bureau zitten en op een gegeven moment neem ik lekker mijn laptopje weer mee en klap ik het in en ga ik thuis verder werken.”

Dat klinkt heel normaal. Bijna alsof ze geen televisiester is. “Oja, vind je? Het is ook maar werk uiteindelijk, hè?

Hoe is Witzenhausen eigenlijk ineens Boulevard-presentatrice geworden? “Ik ben foodexpert bij Boulevard al een tijdje en sinds het begin van dit jaar ben ik onder contract bij RTL. Toen wisten ze al dat Winston weg zou gaan en ze wat mensen wilden testen. Toen hebben ze ook gevraagd of ik wilde testen.”

Ik had eigenlijk helemaal niet gedacht dat er iets uit zou komen, maar ik vind het vet leuk om te doen, want het is best wel een rush waar je in komt. Het is goed bevallen en toen mocht ik in de weekenden komen staan“, legt de dochter van Astrid Holleeder uit.

De eerste weekend-Boulevard werd afgelopen week niet echt goed bekeken op RTL 4. De kijker moet het programma op zaterdag en zondag nog zien te vinden.

Foto: RTL Boulevard
9 Reacties op “RTL Boulevard geeft Miljuschka geen eigen bureau”


 1. dynamische dennis

  Jammer voor Miljuschka dat ze hier moet eindigen, want RTL Boulevard is toch een soort van sterfhuisconstructie. Niemand die daar heeft gewerkt, heeft een stap omhoog gemaakt. Alleen maar opzij, of naar beneden. Jammer, want ik vind haar wel leuk, goede kop, scherpe tong.

 2. Bart

  Dan doet haar oom het beter. Die heeft een hele cel voor zichzelf.

 3. Grumpy

  “Ik ben foodexpert”, en dan verwachten dat wij, de kijkertjes, serieus blijven.

 4. Matty

  Idd Grumpy!! Wat een hoogmoed heeft dit meisje… maar ja, jullie kennen het spreekwoord vast wel, “hoogmoed komt vòòr de val!”

 5. Grumpy

  @Matty, beetje een familie dingetje ;)

 6. A.Zijn

  Ik snap de hele keuze van RTL niet om Miljuschka en Ronald Molendijk in ieder programma te laten verschijnen. Totaal niet geschikt voor tv en passend bij RTL4.

 7. Henk

  2 A.Zijn: vriendjes van Erland en Wendy. Erland en Ronald zitten nu samen in Soulvation en draaien oa op Ibiza. hetzelfde geld voor types als Evelyn Struik en Manon Meijers.

 8. A.Zijn

  @Henk Dat zou natuurlijk een hele slechte reden zijn.

 9. Walter

  Ik vond haar vroeger bij TMF al heel matig. Mijn advies: Gewoon lekker kookprogramma’s doen op 24 kitchen… (maar RTL verdient financieel beter)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.