RTL Boulevard geeft Miljuschka geen eigen bureau

Miljuschka Witzenhausen heeft geen eigen bureau gekregen van RTL Boulevard, ondanks dat haar ster rijzende is vanwege haar promotie bij de show. Dat heeft de presentatrice gezegd in Hier Is Haandrikman op NPO Radio 2. Witzenhausen heeft geen hoger bureau of een presentatricebureau nu ze een van de drie gezichten van de weekend-Boulevard is. “Nee, iedereen is hier gelijk gelukkig. Ik zit gewoon op een flexplek, want de presentatoren wisselen elkaar af“, zegt het RTL-gezicht.

Soms zit ze op de flexplek en soms kiest ze haar eigen werkplek. “Je mag dan gewoon aan een bureau zitten en op een gegeven moment neem ik lekker mijn laptopje weer mee en klap ik het in en ga ik thuis verder werken.”

Dat klinkt heel normaal. Bijna alsof ze geen televisiester is. “Oja, vind je? Het is ook maar werk uiteindelijk, hè?

Hoe is Witzenhausen eigenlijk ineens Boulevard-presentatrice geworden? “Ik ben foodexpert bij Boulevard al een tijdje en sinds het begin van dit jaar ben ik onder contract bij RTL. Toen wisten ze al dat Winston weg zou gaan en ze wat mensen wilden testen. Toen hebben ze ook gevraagd of ik wilde testen.”

Ik had eigenlijk helemaal niet gedacht dat er iets uit zou komen, maar ik vind het vet leuk om te doen, want het is best wel een rush waar je in komt. Het is goed bevallen en toen mocht ik in de weekenden komen staan“, legt de dochter van Astrid Holleeder uit.

De eerste weekend-Boulevard werd afgelopen week niet echt goed bekeken op RTL 4. De kijker moet het programma op zaterdag en zondag nog zien te vinden.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen