Roxeanne Hazes-album is uit: maandag al in DWDD

Er is een hele hype aan het ontstaan rond Roxeanne Hazes sinds ze is omarmd door de (linkse) media. Vandaag is haar debuutalbum In Mijn Bloed gereleased en te horen op streamingdiensten als Spotify. Vooruitlopend op haar huisbandschap in De Wereld Draait Door – ze zal elke laatste vrijdag van de maand optreden tijdens de media-uitzending – is ze maandag al te zien in de seizoensopener van de Matthijs van Nieuwkerk-talkshow om het Nederlandse kijkersvolk toe te zingen.

Hazes is door De Wereld Draait Door uitgenodigd om maandag een speciale live-versie van haar hitsingle In Mijn Bloed te zingen. De titeltrack van het nieuwe album verscheen twee weken geleden en werd op die dag direct door Radio 2 gebombardeerd tot Top Song. “Ook Radio 1, 3FM en 100%NL draaien het nummer inmiddels veelvuldig“, weet haar platenlabel Top Notch.

Eerder dit jaar werd al de single ‘Ik Was Toch Je Meisje’ uitgebracht. “Dat nummer werd gelijk een groot succes met meer dan 900.000 streams en meer dan een miljoen views op de spraakmakende videoclip.”

Radio 2-dj Gerard Ekdom noemde het nummer een instant klassieker en op de zender werd Ik Was Toch Je Meisje dan ook Top Song. Ook op QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538 en MTV was het nummer veelvuldig te horen en te zien.

Straks krijgt Hazes een flinke duw in de rug van De Wereld Draait Door. In oktober en november is ze met band te horen door heel het land tijdens de grote In Mijn Bloed-albumtour. De kaartverkoop is van start via de diverse zalen.

Foto: Top Notch

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen