Ron Boszhard maakt kans op Gouden Stuiver

Ron Boszhard, de broer van Carlo, maakt met zijn kinderprogramma Bommetje XXL kans op de Gouden Stuiver 2017. Hij is een van de drie genomineerden. Dat is gisterenavond bekendgemaakt in het Jeugdjournaal. Bommetje XXL is een soort Te Land Ter Zee en in de Lucht. Onder leiding van Boszhard strijden families tegen elkaar in uiteenlopende waterspellen. De concurrentie is niet mals: de andere twee genomineerden zijn Brugklas en Hallo Ik Heb Kanker maakt kans.

Brugklas, een scripted realityserie over middelbare scholieren, is voor de derde keer genomineerd. Het programma verloor in 2015 van Freeks wilde wereld en vorig jaar van Pauls puber kookshow. Zou drie keer scheepsrecht zijn?

Voor de spelshow Bommetje XXL en Hallo, ik heb kanker is het de eerste Gouden Stuiver-nominatie. In Hallo, ik heb kanker worden vier zieke tieners gevolgd door presentatrice Anne-Mar Zwart.

Drie totaal verschillende jeugdprogramma’s, maar wie gaat er vandoor met de Gouden Stuiver 2017? Dat wordt op donderdag 12 oktober bekendgemaakt op het Gouden Televizier-Ring Gala.

Foto: BNNVARA, Michel Schnater

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen