Peter R. de Vries valt Miljuschka Witzenhausen aan

Geplaatst op Mon 11 Sep 2017 om 9:20

Miljuschka Witzenhausen werd zondag in RTL Boulevard aangevallen door haar collega’s, vanwege haar mening over ivf-behandelingen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De dochter van Astrid Holleeder veroordeelde Gwen Stefani voor het krijgen van een kind op 47-jarige leeftijd met behulp van ivf. Ze heeft al drie kinderen, maar heeft nog geen baby met haar nieuwe grote liefde. “Ik vind hier toch iets van, hoor. Olcay, wat vindt jij hier nou van?”, begon Witzenhausen.

Olcay Gulsen bleek echter helemaal niet aan Witzenhausens zijde te staan. “Ik vind het te gek. Jij niet?

Frank Dane daarop tegen Witzenhausen: “Wat is er dan precies gek?

Witzenhausen: “Ja, gewoon… Op je 47ste terwijl je al drie gezonde kinderen hebt nog één keer.”

Frank Dane: “Ja, maar ze heeft dan een nieuwe liefde…”

Olcay Gulsen: “Ze hebben samen geen kind en het is nu echt haar grote liefde. Ik kan me dus best wel voorstellen dat je dan denkt: met jou zou ik dat ook nog graag willen. Gelukkig kan dat met alle nieuwe technieken.”

Peter R. de Vries ergerde zich zichtbaar aan Witzenhausen. “Wat is jouw punt dan? Waarom vind je het gek?

Witzenhausen: “Nou ja, ik vind dat als je 47 bent, dan zegt de natuur misschien uit zichzelf: laat maar zitten. Maar goed, wie ben ik, hè?

De Vries: “Je oppert het toch? Je zegt dat je er wat van vindt.

Witzenhausen: “Absoluut, maar ik denk dan: misschien moet je gewoon gelukkig zijn met wat je al hebt.”

Voordat er een echte discussie losbarstte, ging Dane snel weer door naar het volgende onderwerp.

Foto: RTL
28 Reacties op “Peter R. de Vries valt Miljuschka Witzenhausen aan”


 1. Pepe

  #teamwitzenhausen

 2. joseff

  heeft een kerel 2 kinderen verwekt,
  dan een dubbelle knoop erin,
  we hebben al veel te veel mensen op deze aardkloot,
  plus ,t is beter oor t milieu,
  moet je kijken wat 1 persoon al vervuilt in z”n leven,
  [we moeten weer terug naar 2,5 miljard bewoners op deze aardbol]
  maarja, misschien grijpt de natuur zelf wel in,

 3. b

  Afwijkende mening mag niet van RTL . Allemaal meelopen met de muziek anders word ons valse geluid nog valser.

 4. Bart

  En daarna nog wat ze zei toen het filmpje van Jim Carry op de fashionweak afgelopen was. Echt hoe dom!

 5. jan

  Er moeten meer belastingbetalende slaven verwekt worden.

 6. GW

  Het is altijd zo lekker relaxed discussiëren met Petertje hè?

 7. B

  Klopt niet. Ik heb het totaal anders geinterpreteerd. Peter liet juist blijken dat hij het goed vond dat Mil ergens voor staat. Was eerder een compliment.

 8. west

  @JOSSEF
  Wat zou er gebeuren als we opeens van 17 miljoen inwomers naar 10 miljoen inwoners zouden gaan ?
  de ramp voor ons land is dan niet te overzien
  denk dat iedereen 50 % belasting gaat betalen over zijn inkomen en de btw 30%
  ziekenkosten zullen nog hoger worden want er komt te weinig geld binnen bij ziekenhuizen, verzekeringen, en de economie zou totaal instorten !

 9. Woodstock

  Iedereen mag zijn/haar mening hebben, hoef je diegene nioet voor aan te vallen. Ach,.. en die Peter, dat is gewoon een alpha mannetje die zelf tegen geen enkele vorm van kritiek kan.

 10. Bart

  @B Een compliment was het zeker niet. Peter R zette haar op haar nummer. Ze dacht heel interessant uit de hoek te komen en dacht Olcay maakt het wel af. Die deed dat maar heel anders dan Miljouschka verwachte. Peter R vroeg toen of Miljouschka haar mening kon onderbouwen. Dit kon ze helemaal niet want daar had ze helemaal niet over nagedacht.

 11. Jantien de Groot

  Miljuschka zal het de volgende keer wel laten om haar eigen mening te geven. Dat wordt in RTL Boulevard niet gewaardeerd. En vooral als Peter R. het er niet mee eens is. Die beukt er dan zo op los, dat ze hierna allemaal wat dom knikken en slikken, i.p.v. dat er eens een interessante discussie over het betreffende onderwerp plaats vind.
  En overigens ben ik het helemaal eens met Miljuschka, na je 40-45ste ben je als ouder te oud voor een kind. Je bent dan 60plus als je nog een moeilijke puber moet opvoeden / begeleiden. Sneu voor het kind, zulke oude ouders. En jij zou snakken naar rust, rust, rust!

 12. Blije Kip.

  Ppppffff, wanneer verdwijnt die oude de Vries eens van de tv, die hoort achter de geraniums.

 13. Bart M.

  Kan iemand mij uitleggen waarom Peter R. nog op de buis moet? Onnodige discussies met non-onderwerpen kunnen toch net zo goed op de radio?

 14. fedens2015

  Kan die Peter R de V niet van de buis? Dan hoef ik niet elke keer van zender veranderen.

 15. Ron

  Ik heb het gezien en het was tenenkrommend. Peter R. en Frank hadden hier zo gelijk, maar toen stond mevrouwtje met een mond vol tanden. Wel zuur zo in haar tweede optreden als presentator van Boulevard. Maar daar moet je maar tegen bestand zijn hoor.

 16. Den Draaiert Joost

  Ze heeft gewoon gelijk. Mensen die al kinderen hebben met wie dan ook zouden deze behandeling niet horen te krijgen

 17. Matty

  Deze dame heeft helemaal niets te vinden…. een presentator hoort blanco te zijn. Weer een mis plaatsing van deze dame, ze heeft al geen verstand van eten, laat staan koken. Zit ze hier weer allerlei domme dingen uit te kramen! Kan ze niet samen met P. de Vries in de kantine gaan werken?

 18. ron

  Peter R e Vries moet zij vriendjes van de crime toch beschermen.

 19. animo

  Ik ken Miljuschka niet maar ze heeft wel gelijk wat heeft een kind aan ouders die hun groot ouders moeten zijn

 20. Ab

  Groot gelijk Miljuschka, op gegeven moment is t gewoon klaar. Te gek kraamt dat ene mens uit. Vooral te gek vr de ouders, niet vr het kind die later een oma en opa als ouder heeft. Bijzonder egoistisch en simplistisch gedacht van dat stel onbenullen daar. Sneu programma.

 21. #teamWit

  Allereerst: natuurlijk heeft Miljuschka gelijk! Naar de (je) natuur moet je gewoon luisteren: geeft het aan ─ d.m.v. de overgang ─ dat kinderen krijgen voor jou een gepasseerd station is, dan is het jammer maar klaar! Je eigen natuur moet je nóóit overrulen ─ zéker niet door ivf in te zetten om zo eigenwijs/egoïstisch alsnog een kind te willen!

  Want daar is ivf ook niet voor bedoeld !

  Stellen die om medische redenen geen kinderen kunnen krijgen, díe kunnen in aanmerking komen om d.m.v. ivf te pogen een kind te kunnen krijgen. Het is aan de arts om te beoordelen of in te schatten óf en hoeverre ivf succesvol zou kunnen zijn.

  Maar (ik heb deze weekend-Boulevard-editie niet gezien) om ivf nou in te zetten omdat je zonodig nog een kind wil met je nieuwe liefje terwijl je al 3 gezonde kinderen hebt rondlopen (47-jarige Gwen Stefani!) , is bespottelijk en te idioot voor woorden! En ook de arts die hieraan meewerkt is dan een idioot!

  Dit zijn dan weer typisch “sterren” die teveel geld hebben en niet weten wat ze met hun poen moeten doen! Dus dan maar graag een kindje op bestelling en een grote zak met geld meenemen naar de eerste de beste ivf-arts die altijd dollartekens in z’n ogen krijgt als een patiënt hem royaal beloont door de natuur te manipuleren!

 22. X

  12.24 U heeft helemaal gelijk. Helaas heeft de voortschrijdende maatschappij meer nadelen dan voordelen m.i. Maarja ik hoor bij de ouderen die blijkbaar niks meer mogen vinden en een pil moeten nemen vlgs D66.

 23. Lambert

  Wat een gezanik altijd over die (zoveelste) Grote Liefde! En als de echte Grote Liefde langskomt als ze net 70 is geworden, wat dan? Baarmoedertransplantatie?

 24. René

  Lekker voor de andere kinderen, “jullie zijn leuk maar ik wil toch echt een kind van de liefde van mijn leven”

 25. Tom

  Zelfs over ivf heeft Peter R. een mening…
  Nog even en hij is ons nationale geweten.

 26. Han

  #TeamWit Je hebt RTL Boulevard helemaal niet gezien maar je reageert hier wel? Beetje vreemd.

 27. Freddie

  Zucht…. Peter r … Hou op man…. Hup miljuschka!!! Volkomen eens met haar…. Denk eens niet alleen aan jezelf maar ook degene die je verwekt….

 28. Laura Vamp Fatale

  Ja natuurlijk is Petertje in het weekend ook bij dat programma. Dat laat hij niet lopen, die kans om in het weekend zijn bankrekening te spekken en dan ook nog met oeverloos gelul
  xxx

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.