NPO-talent Jan Versteegh groot fan van Omroep MAX

Geplaatst op Thu 07 Sep 2017 om 15:00

BNNVARA-talent Jan Versteegh is groot fan van de programma’s die Omroep MAX voortbrengt. Dat compliment deelt hij vandaag uit in het AD. Versteegh is geen lineaire kijker, maar kijkt lineaire tv wel graag terug. “Ik ben meestal ‘s avonds niet thuis, dus ik kijk veel terug. Zo heb ik deze week Heel Holland Bakt en Penoza achter elkaar gezien. Twee totaal verschillende programma’s, maar in hun eigen soort voorbeelden van hoe goed en mooi Nederlandse televisie kan zijn.

Heel Holland Bakt is dé monsterhit van MAX. “ Ik kan sowieso intens genieten van de programma’s van Omroep MAX. Het is toch fantastisch dat je moeiteloos meeleeft met tien amateurbakkers in een tent die hun hele ziel en zaligheid leggen in het bakken van acht koekjes?

Het is heel erg onthaastend, vindt Versteegh. “Ik houd van dat soort slow tv, net zoals ik smul van We zijn er bijna en natuurlijk Ik vertrek.’

Toch lijken afleveringen van die programma’s altijd wel heel erg op elkaar. “Juist dat maakt het zo fantastisch. Je weet gewoon al wat er gaat gebeuren, daardoor kun je rustig door de aflevering heen praten over hoe onhandig het is om onvoorbereid naar Ghana te vertrekken om een pannenkoekenrestaurant te beginnen.

Het AD-interview met Jan Versteegh kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNN/Wessel de Groot
6 Reacties op “NPO-talent Jan Versteegh groot fan van Omroep MAX”


 1. bertus

  Jan, je bent zelf een pannekoekenrestaurant!

 2. G

  Is tie nog nie bij RTL dan??? ‘n wonder – Daar gaat toch al dat BNN soul naar toe immers- ff paar jaar graaien en dan weer terug naar NPO

 3. Claire

  Ik ben een fan van Jan Versteegh. Ik vind het een groeibriljant. Ik hoop dat men zuinig met zijn potentieel om zal gaan.Deze aardige talentvolle vent kan met de juiste begeleiding heel groot worden.
  Er is namelijk een tekort aan talentvolle mannen in TV land. Een Johnny de Mol is natuurlijk geen talent, net al die oude knarren die op hun routine draaien, die hebben we wel gezien, nee nu is de tijd daar om jong, fris talent als een Jan Versteegd naar voren te schuiven.

 4. 80

  Het woord talent heeft alle betekenis verloren 😴

 5. Annoniemus

  Blij dat ik dat nu weet !

 6. Arnoud Tempelman

  Een programma met Jan Versteegh gaat gegarandeerd elke keer over Jan Versteegh. Hij reist naar Bermuda om verslag te doen over belastingparadijzen, en we zien hoe hij een roze Bermudabroek koopt. Totaal onvoorbereid. Geen research, geen nieuws onder de zon. Leeghoofd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.