NPO 1’s vijf-uurshow begint ook dit seizoen met tour

Het leek aan de start van het vorige tv-seizoen een gimmick om de vijf-uurkijker vooral bij Tijd voor MAX op NPO 1 te houden en niet te verliezen aan de nieuwe vijf-uurshow van RTL 4, maar ook dit jaar opent het programma het seizoen met een tour door het land. Dat meldt omroep MAX. Inmiddels is gebleken dat NPO 1 om vijf uur niets te vrezen heeft van RTL 4; ook het nieuwe 5 Uur Live dat vorige week begon is geen hit. Tijd voor MAX begint vandaag dan ook met een gerust hart.

Vanaf vanmiddag reizen Martine van Os en Sybrand Niessen weer een maand kriskras door het land. In vier weken doen ze vier locaties aan: Scheveningen, Den Bosch, Blokzijl en Middelburg.

MAX-directeur Jan Slagter: “Na het succes van vorig jaar zijn we er volgens mij weer in geslaagd om vier prachtige locaties in het land te vinden. Het rondreizen met Tijd voor MAX op toer past goed bij MAX, omdat we graag onze kijkers en achterban opzoeken, óók buiten de Randstad.

In deze eerste week heeft de tafel van Tijd voor MAX zeezicht. Sybrand en Martine nodigen diverse gasten uit op de Boulevard van Scheveningen voor gesprekken en optredens in een nazomerse sfeer.

Voor de seizoensopener, vanmiddag om 17.00 uur op NPO 1, heeft Tijd voor MAX André van Duin gestrikt.

Foto: MAX/Hans Vink

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen