Nieuwe BN’er-show op Veronica: surfen met sterren

Veronica komt met een nieuwe tv-show, waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. De presentatie van Into The Waves is in handen van Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga. Dat heeft de zender laten weten. De bekendste BN’ers die meedoen zijn Tim Douwsma (winnaar van SBS-show), Christina Curry (dochter van Paay), Miro Kloosterman (bekend van GTST) en Donny Roelvink (broer van Dave).

De andere deelnemers zijn Chef’Special-zanger Joshua Nolet, ‘influencer’ Nochtli Peralta Alvarez, presentatrice Sonja Silva, model Touriya Haoud en rapper Maurits ‘Negativ’ Delchot.

De BN’ers worden getest op hun ‘surfskills’, zoals uithoudingsvermogen, concentratie, kracht en lef. “Helemaal volgens de surf-lifestyle gaan de kandidaten back to basic tijdens een echte surftrip. Ze leven, slapen en eten met elkaar in surfbusjes en reizen langs de Europese kust om erachter te komen wie zich uiteindelijk de beste surfer mag noemen.”

De roadtrip leidt de kandidaten van Zuid-Frankrijk naar het Portugese eiland Madeira. De eerste aflevering is op zondagavond 29 oktober op Veronica.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen