Nieuw PowNed-talent onder vuur: ‘Stem als cirkelzaag’

Geplaatst op Wed 13 Sep 2017 om 14:22

Het PowNews krijgt flink wat kritiek te verduren over de nieuwe verslaggever die het programma heeft aangenomen. Kijkers vinden dat zijn stem lijkt op een cirkelzaag en daarom erg onprettig in het gehoor ligt. Dat blijkt uit reacties op zijn nieuwste verslag. Negen van de tien reacties op het item gaat over de stem van de reporter. “Vroeger moest één van de voorwaarden zijn om een goede stem te bezitten, wanneer je een baan bij een tv-station ambieerden“, zegt de verbaasde kijker Cris.

Cris vindt dit zelfs voor PowNed geen niveau. “Nu weet ik ook wel dat PowNed inmiddels is afgezakt tot een bedenkelijk niveau, gezien de gereduceerde zendtijd op de ‘echte’ tv, maar ik blijf zeggen: dit slaat werkelijk alles; eruit met die gozer!

Buul dacht aanvankelijk dat hij zijn klusapparatuur nog aan had staan. “Ik dacht eerst dat ik mijn slijptol nog aan had staan, klikte ik gewoon een filmpje van Powned aan, blijkbaar.

Gijs vraagt zich af of hij nog wel onbezorgd naar filmpjes van PowNed kan blijven kijken. “Deze reporter heeft een enorm irritante stem die mijn trommelvliezen kapotmaakt“, meent hij.

Anderen denken dat de verslaggever te veel rookt en mensen met medische kennis raden hem Trachitol aan.

Toevallig kwam het nieuwste PowNews-verslag van deze verslaggever gisteren aan bod in Pauw. “Die verslaggever is een soort Vindicat-verslaggever“, merkte Jeroen Pauw op. En Jort Kelder: “Hij heeft inderdaad wel een biertje op denk ik, ja.

Oordeelt u zelf:

Foto: PowNews
23 Reacties op “Nieuw PowNed-talent onder vuur: ‘Stem als cirkelzaag’”


 1. Connie Kreukboven

  Ik hoor meer een studentikoze aardappel dan een circelzaag

 2. Tichelaar

  Een combinatie tussen Noraly Beyer en Super Grover. Ik vind het wel wat hebben.

 3. Groenig

  En Thierry Baudet.

 4. robb

  PowNews de omroep van 6 minuten per werkdag die jongentjes aanneemt die het programma maken en werken voor een minimumloon.

 5. anoniem

  Ach, hij heeft wel een soort aardappel in de keel.. Past toch prima? :-)

 6. anoniem

  Drinkt men daar veel op de redactie? :-S

 7. magere marc

  Dit is een aangeboren afwijking aan het strottenhoofd. Verder vind ik niet zijn stem, maar het gezanik over zijn stem irritant.

 8. Marc E. Putto

  De mariage ideal Met Charlottert Pietersz.

 9. Hañs

  Die stem is het niet alleen. Deze jongen heeft ook nul inhoud. Het idee dat er leuke tekevisie ontstaat als je niet-journalisten een microfoon en camerman geeft blijkt telkens onterecht.

 10. G

  Zn vriendin. Wujkt uj toch auk!

 11. robb

  Powns heef geen redactie te duur.

 12. Dean

  Klinkt alsof hij een avond stevig heeft doorgehaald en zijn stem kwijt is door het vele schreeuwen in de kroeg. Verder zijn z’n vragen redelijk dom en sloeg dat lachen op het laatst als die man naar z’n auto loopt helemaal nergens op.

  Belachelijk inderdaad dat ze dit soort mensen items laten maken op de Nationale televisie. Deze jongen interviewt alsof hij voor de lokale vrijwilligers omroep bezig is.

 13. J

  Dat kakwiijf met die belachelijke R is al helemaal niet te pruimen

 14. Vrede

  Oh dit was serieus?

 15. Ano

  Powned is r u k

 16. LZ

  Deze jongen werkte een paar maanden geleden voor AT5. Was dezelfde jongen die Humberto Tan op de zenuwen werkte.

 17. Marry Hens

  De berteffende PowNed verslaggever Mark Baanders is opgegroeid onder de rook van de toenmalige Philip Morris fabriek in Bergen op Zoom. Meer nieuws op BN De Stem.

 18. Toef

  @Marry Hens

  Heeft u daar een link van? Deze informatie is namelijk nergens te bekennen

 19. Timo

  Ik heb wat oude beelden van AT5 van deze Mark Baanders opgezocht en het is idd. een flinke kakker met een slechte stem. Zo erg als in het Powned-filmpje was het niet altijd, maar wel vaak de irritatiegrens overschrijdend ;).

  Hij zou baat hebben bij een beetje logopedie. Kan hij dat schrale, hezige een beetje uit z’n stem krijgen. Ik heb zelf ook een vrij slechte mannenstem (hoog en hees) en ga binnenkort starten met wat logopedielessen om dit te verbeteren. Ik denk alleen dat onze Mark Baanders zich hier te hoog voor voelt. Een zwakte onderkennen en hier hulp voor inroepen, past niet in zijn ego denk ik zo.

 20. Timo

  …. en een cursus journalistiek is ook geen overbodige luxe ;)

 21. anonymous

  Er zijn meer mensen.op tv met verschrikkelijke stemmen;
  Eva Jinek, Peter R de Vries, Annechien Steenhuizen, Dione Stax,
  Linda de Mol, Marieke Elsinga etc etc.

 22. Luuk

  Grafstem

 23. bertus

  vergeet ook die andurrrre niet:
  http://www.dumpert.nl/mediabase/6796743/8bc983ad/aardappel_durdurrr.html

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.