Nick & Simon willen geen eigen tv-soap meer

Nick & Simon willen geen docusoap meer op televisie. Dat vertellen de Volendamse zangers in De Telegraaf. Tv-zenders hoeven niet aan te kloppen met plannen voor een tv-soap bij het duo, dat volgens de Quote samen goed is voor zo’n 12 miljoen euro. Tegenwoordig lopen ze zelf met fotocamera’s op statief rond en zijn ze hun eigen regisseur. “We vloggen nu, voor onze eigen website. Zo hebben we zelf in de hand wat we willen laten zien. Dat gaat in goed overleg thuis“, zegt Simon.

Simon vindt het fijn dat hij nu zelf helemaal over de inhoud gaat. “Wat we nu privé willen houden, hoeven we niet meer te laten zien. De perfecte balans. Zonder filter of tussenpersoon.

Nick & Simon hebben hun zevende studio-album Aangenaam uitgebracht. “We stellen onszelf opnieuw voor aan het publiek, omdat we bij een nieuw label zitten, maar het is tegelijk de titel en het openingsnummer van onze nieuwe theatertour.

En wat brengt de toekomst? “Een nieuwe concertreeks in Ahoy’ of de Ziggo Dome, en wie weet nog een keer een soloproject.

Het Telegraaf-interview met Nick & Simon kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen