Mooier weer op komst: Tijd voor MAX hervat toer

De meteorologen van Jan Slagter hebben hun fiat gegeven: Tijd voor MAX gaat dinsdag terug naar buiten. Het duo van de vijf-uurshow, Martine van Os en Sybrand Niessen, hervat hun tv-toer. Dat heeft Omroep Max vandaag laten weten. Door het walgelijke weer van de afgelopen week, staakte Tijd voor MAX zijn buitenuitzendingen al na vier dagen. Na de Scheveningen-week, zou het programma deze week uitzenden vanuit de tuin van de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch.

Tijd voor MAX komt sinds vorige week vrijdag echter gewoon vanuit de studio. De derde van de vier toerweken gaat wél door op locatie. “Hoewel een blik naar buiten anders doet vermoeden lijkt het volgende week beter weer te worden.”

Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 september ontvangen Sybrand en Martine iedere werkdag hun gasten op een schilderachtige locatie in Blokzijl. Het gaat onder meer om Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven, politiek commentator Ferry Mingelen en schrijver Özcan Akyol.

Voor de week ná volgende week heeft MAX een locatie in Middelburg afgehuurd.

Van alle programma’s op de Nederlandse televisie die tussen 17.00 en 18.00 uur worden uitgezonden, is Tijd voor MAX al jaren het meest in trek.

Foto: MAX/Hans Vink

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen