Minst bekeken seizoen Linda’s Zomerweek ooit

De RTL 4-talkshow Linda’s Zomerweek van Linda de Mol is niet langer een kijkcijferhit. De vijfde serie afleveringen die deze week te zien was, is veruit de minst bekeken serie tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Linda’s Zomerweek scoorde in de eerste vier jaar slechts één keer minder dan een miljoen kijkers. In dit vijfde seizoen zaten vier van de vijf afleveringen onder de miljoengrens. Op drie van de vijf dagen verloor Linda de Mol van rivale Eva Jinek.

Veelgehoorde kritiek op Linda’s Zomerweek is dat het wel héél erg lang duurt en dat die twee uur televisie wel heel erg gezapig is. Bovendien was er dit seizoen maar één A-sterrenduo: Astrid Joosten en Beau van Erven Dorens.

Verder was Linda’s Zomerweek vooral gevuld met B-sterren (Elise Schaap en Jan Versteegh) en minder aansprekende interviewgasten (Epke Zonderland en Giovanni van Bronckhorst).

De kijkcijfers van dit jaar zagen er als volgt uit:

  • Patricia Paay en Jan Versteegh: 1.011.000 kijkers
  • Astrid Joosten en Beau van Erven Dorens: 955.000 kijkers
  • Claudia de Breij en Epke Zonderland: 841.000 kijkers
  • Elise Schaap en Giovanni van Bronckhorst: 577.000 kijkers (tegenover voetbal)
  • Saskia Noort en Najib Amhali: 743.000 kijkers.

De top drie meest bekeken afleveringen van Linda’s Zomerweek ooit zijn die met Igone de Jongh en Louis van Gaal in seizoen drie (ruim 1,4 miljoen kijkers), Eva Jinek en Albert Verlinde in seizoen twee (ruim 1,4 miljoen kijkers) en Tjitske Reidinga en Ali B in seizoen drie (bijna 1,4 miljoen kijkers).

De top drie minst bekeken afleveringen van Linda’s Zomerweek ooit bestaat uit de drie minst bekeken afleveringen van dit seizoen.

Foto: RTL 4

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen