MAX kan komst Jeroen van Inkel niet bevestigen

Omroep MAX kan het gerucht dat Jeroen van Inkel bij de omroep aan de slag gaat niet bevestigen. Dat heeft een woordvoerder van de omroep laten weten. Van Inkel maakte een paar weken geleden bekend dat hij met een publieke omroep aan het onderhandelen is over een radiocomeback. Een betrouwbare bron meldt nu dat het gaat om Omroep MAX, waarvoor hij een programma zou gaan maken op NPO Radio 2 of op NPO Radio 5. Voorlopig kan de omroep dat echter niet bevestigen.

Omroep MAX komt volgende maand met een presentatie waarop het zijn plannen voor het huidige tv- en radioseizoen bekendmaakt. Het zou kunnen dat de omroep tot dan wacht met de onthulling van Van Inkels overstap.

Volgens de bron is het de bedoeling dat Van Inkel vanaf 2018 te horen is op een van de publieke radiozenders, maar is het nog niet duidelijk op welke zender.

Een ander gerucht dat de ronde doet is dat Gerard Ekdom de overstap maakt van NPO Radio 2 naar Talpa-zender Radio 10. Met zijn vertrek zou de ochtendspits-show van NPO Radio 2 vrijkomen.

De ochtendspits-show van Radio 10 wordt momenteel verzorgd door Lex Gaarthuis.

Foto: RTL

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen