Mattie Valk naast vrouw in opvolger Mattie & Wietze

Het ochtendduo Mattie & Wietze is niet meer, en daarmee komt er ook een definitief einde aan het gelijknamige ochtendprogramma op Qmusic. De opvolger wordt gepresenteerd door Mattie Valk en een wisselende co-presentator. Dat heeft het station laten weten. In de eerste maand wordt Valk vergezeld door Evi Hanssen. Samen openen zij het seizoen maandag met gast Humberto Tan, die deze zomer net als Valk in het nieuws kwam vanwege het plegen van bedrog.

De komende tijd zullen meer veranderingen plaatsvinden in de Q-ochtendshow. “Achter de schermen zijn we bezig met meer vernieuwingen, maar daarover maken we binnenkort meer bekend”, laat Mattie Valk weten.

We hebben allerlei toffe ideeën die zowel op de radio als in beeld en op social media hoor- en zichtbaar zullen zijn. We blijven de luisteraars bij de show betrekken en er zullen veel vaker gasten langskomen in de studio.

Qmusic heeft veel vertrouwen in de toekomst. “Qmusic gaat met de vernieuwingen inspelen op de behoeften van de luisteraars en zet door waar het ruim vijf jaar geleden mee begon. Destijds startte de zender met een nieuwe manier van radio maken die nu gemeengoed is geworden.”

Er werd gebroken met de traditionele manier van radio ‘zenden’ en de luisteraar kreeg een veel belangrijkere stem. Qmusic groeide uit tot de tweede zender van Nederland in de doelgroep 20 – 49 jaar en kende in de afgelopen 60 maanden maar liefst 50 maanden groei.”

De volledige programmering van Qmusic kunt u bekijken op de Q-site. De Q-ochtendshow is nu het enige programma dat wordt afgebeeld zonder boegbeeld. Volgens Qmusic is dat tijdelijk: maandag verandert de titel van de ochtendshow. Wat de titel wordt, wil het station nog niet verklappen.

Lees ook: Harde klap voor Qmusic: luistercijfers enorm onderuit (29 augustus)

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen