Matthijs van Nieuwkerk op Instagram blijkt nep-Matthijs

Geplaatst op Wed 13 Sep 2017 om 11:15

Matthijs van Nieuwkerk leek zijn debuut te hebben gemaakt op Instagram, maar niets is minder waar. Het account instagram.com/matthijsvannieuwkerk is een nep-account. Dat laat zijn manager weten aan Shownieuws. Volgens Koos van Plateringen was er wat rumoer over het account. “Er waren meteen al BN’ers die zich afvroegen of hij het echt is, waaronder Maxim Hartman en Henry Schut. Sonja Bakker geloofde het wel meteen, want zij feliciteerde hem met zijn verjaardag.

Het blijkt echter een nep-Matthijs te zijn. “Wij hebben even met het management gebeld van Matthijs en zij laten weten dat het om een nepaccount gaat.”

Van Nieuwkerk doet helemaal niet aan sociale media, aldus zijn management. “Matthijs van Nieuwkerk doet niet aan social media, ook niet aan Instagram.”

Waarom staat het account nog online? “Ze hebben er alles aan gedaan om het account te verwijderen, maar dat gaat niet eens zo makkelijk. Dat lukt niet zomaar. Sterker nog: degene die het account beheert, heeft weer het management van Matthijs geblokkeerd. Ze krijgen het er dus maar niet af.”

Het is de tweede keer in deze septembermaand dat er opschudding is over de NPO 1-ster. Eerder werd in ons land al flink gediscussieerd over de nieuwe haarkleur van Van Nieuwkerk.

Foto: BNNVARA
5 Reacties op “Matthijs van Nieuwkerk op Instagram blijkt nep-Matthijs”


 1. Appelsap

  Opschudding, waar maken we ons druk om? Een overgewaardeerde, overbetaalde, te snel pratende presentator die een half jaar per jaar op vakantie wil

 2. Fred

  Wel leuk als op dat Instagramaccount alle blonde stagieres komen die Mathijs intensief heeft begeleid

 3. Leo

  En als die ander nu dezelfde naam heeft? En hetzelfde, door de zon, geblondeerde haar?

 4. mark

  Nep en nog meer nep geen verschil toch.

 5. Graaf Volkert

  het is algemeen bekend dat Van Nieuwkerk niet aan dingen als Instagram doet.
  Alleen de domme onder ons dachten met een echt account te maken te hebben.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.