Matthijs van Nieuwkerk ontkent gebruik kleurspoeling

Matthijs van Nieuwkerk ontkent in een officieel statement in het AD dat hij gebruik maakt van een kleurspoeling. Dat is te lezen op de website van de krant. Van Nieuwkerks lichte haarkleur is veroorzaakt door een strandvakantie, stelt hij. “Morgen is de opwinding weer voorbij en mijn haar weer iets grauwer, want zo’n Italiaans zomer- souvenir van zon en zee verschiet helaas snel van kleur weet ik uit ervaring. In oktober is dat het weer zo grauw als een stoeptegel“, aldus de sterpresentator.

Gaat hij dan niets doen met de grauwheid van zijn haar? “Ik zou deze pret natuurlijk met een kleurspoeling kunnen verlengen, dat zou dan mijn allereerste zijn en ik acht de kans daarop niet zo bijster groot. Maar goed, zeg nooit nooit, ik heb nog twee blonde weken om daarover na te denken.”

Van Nieuwkerk vindt de aandacht lichtelijk overdreven. “Korea, kabinetsformatie, mijn blonde haar, dat lijkt de dagkoers.

En wat een schitterend uitzicht was dat gisteravond over de vrolijke twitterzee, en wat kwamen er een goede grappen voorbij. Een hilarisch stormpje.

Over de nieuwe lengte van zijn haar heeft Van Nieuwkerk zich níet uitgesproken.

Lees ook:
Van Nieuwkerk choqueert land met nieuwe haarkleur (gisteren)
VI-heren: ‘Matthijs van Nieuwkerk heeft kleurspoeling’ (vandaag)
Edwin Evers verbijsterd door haarkleur Van Nieuwkerk (vandaag)
Sterrenkappers reageren op kapsel Van Nieuwkerk (vandaag)
Telegraaf: ‘Matthijs krijgt zeer kortgeknipt grijs haar’ (vandaag)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen