Maan wil teamcaptain worden in Ik Hou Van Holland

Als het met het zingen niets wordt, dan zou Maan de Steenwinkel een tv-carrière ook wel leuk vinden. Dat vertelt de Voice-zangeres, die gisteren drie tienen scoorde met haar dansoptreden in Dance Dance Dance, in het AD. De Steenwinkel heeft er al een beetje over nagedacht. “Het is zo chill om eigen baas te zijn. Ik vind de mediawereld leuk. Ik wil wel presenteren: teamcaptain worden in Ik Hou van Holland of voor BNN werken en net als Geraldine Kemper op reis gaan“, vertelt ze.

Het nadeel is wel dat haar vader bij Pauw werkt en niet bij Ik Hou Van Holland of 3 Op Reis. Of hadden al haar Pauw-optredens toch niets met haar vader te maken? “Als hij door collega’s wordt gevraagd of ik weer wil komen optreden, zegt hij: ‘Bel haar zelf maar op’. Hij houdt zich er totaal buiten.

Haar vader vraagt zich af of hoe lang Maan het uithoudt in de mediawereld. “Mijn vader heeft altijd gezegd: ‘Denk aan een plan B. Misschien kun je er een studie naast doen’. Maar ik zie mezelf écht niet terugkeren naar de schoolbanken.

Bekend zijn is leuk, zegt ze. “Mijn grootste angst is toch wel dat ik niet meer populair ben. Dat mensen zeggen: ‘Waar ken ik die Maan ook alweer van?’ Het lijkt me doodeng.

Maan denkt dat ze het allemaal ‘aardig onder controle’ heeft. “Bij feestjes wil ik zoveel mogelijk mensen ontmoeten. Ik ben echt bezig hoe ik dit alles zo groot mogelijk kan uitbreiden. Dat ondernemende en sociale aspect; misschien dat mensen dat wel heel leuk vinden. Heel gek om dat over mezelf te zeggen eigenlijk.

Het AD-interview met Maan de Steenwinkel kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen