Lucky TV neemt nieuw BNNVARA-logo op de hak

DWDD’s satirische slotrubriek Lucky TV heeft dinsdagavond het nieuwe logo van BNNVARA op de hak genomen. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Lucky TV bracht de ‘maker’ van het logo onherkenbaar in beeld met een omgevormde stem, om te suggereren dat er een misstand aan de kaak wordt gesteld. “Wij zijn eind 2016 voor het eerst benaderd door BNNVARA. Er werd gezegd van: wij zijn op zoek naar een nieuwe identiteit en, ja, we willen een nieuw logo.

Daar ging hij direct op in. “Een collegaatje van mij, die heeft toen voor de grap een ontwerp gemaakt van, ja, drie rechthoeken met een mooi verhaal erbij, van, ‘vrij, scherpzinnig, doelgericht’, dat soort praatjes. ‘Tijdloos ontwerp.’ Maar tot onze verbazing werd er dus gezegd: ‘Ja, we vinden het mooi’.”

Ja, toen keken wij elkaar aan van: daar gaan we niet moeilijk over doen. Dus we hebben er ook nog een paar gillend lelijke letters tegenaan gezet en gezegd van: nou, hier heb je je logo. Nu staat er dus een grote, rode hamburger boven in beeld bij BNNVARA. Zo gaat het in Hilversum. En we mogen het nieuwe logo van de NOS gaan ontwerpen.”

Het filmpje van Lucky TV kunt u onderstaand bekijken.

Lees ook: BNN en VARA vanaf vandaag verder als BNNVARA (24 augustus)

Foto: BNNVARA, Lucky TV

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen