Loretta Schrijver in 5 Uur Live verrast met prijs

Loretta Schrijver werd gisteren in de live-uitzending van 5 Uur Live op RTL 4 verrast met een prijs voor de meest aanstekelijke lach van ons land. Dat was te zien op de familiezender. Schrijver kreeg de prijs uit handen van Radio 10-dj Lex Gaarthuis, die de luisteraars van zijn ochtendshow Goeiemorgen Lex liet stemmen op wie de aanstekelijkste lacht van ons land heeft. De presentatrice liet onder meer Gerard Joling, Humberto Tan en haar rivaal René van der Gijp achter zich.

Schrijver, die aangaf enorm content te zijn dat ze Van der Gijp ver achter zich laat, is ontzettend blij. “Fantastisch!! Ik vind het heel erg leuk dat ik nu een prijs krijg, terwijl ik er niets voor heb gedaan want ik ben geboren met deze lach. Alle Radio 10-luisteraars hartstikke bedankt voor het stemmen. Ik ben hier heel blij mee.”

Radio 10-dj Lex Gaarthuis gunt het Schrijver van harte. “‘Ik heb ooit met Loretta een avond en nacht doorgebracht in de villa van Koffietijd. Ik ging lachend naar bed en stond lachend op en dat kwam vooral door Loretta haar aanstekelijke lach. Ontzettend bijzonder dat ik haar vandaag in dezelfde villa mocht verrassen met deze award.”

De zoektocht naar de aanstekelijkste lach van Nederland was de kick-off van ‘De Lach van 10’. Vanaf maandag (en tot 27 oktober) kunnen luisteraars weer raden welke bekende Nederlanders zij horen lachen. Ieder uur dat de lach niet wordt geraden (van 7 tot 19 uur), loopt de jackpot op en wordt de lach honderd euro meer waard.

Foto: Persbericht Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen