‘Koning Willem-Alexander in Mindf*ck niet ondenkbaar’

Het is niet geheel ondenkbaar dat het Victor Mids lukt om koning Willem-Alexander te strikken voor een ‘mindfuck’. Dat denkt Marc van der Linden, de bekendste royaltykenner van ons land, heeft hij dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Mids ziet de koning als zijn droomgast: “Ik zou de koning heel graag nog een keer willen mindfucken. Meneer de koning, Willem-Alexander, en Máxima mag trouwens ook meedoen: het is aan mij de eer om u bij deze te mogen uitnodigen.

Van der Linden acht Mids niet geheel kansloos. “Het is Koningsdag volgend jaar en als Groningen hem uitnodigt, dan kan hij daar langs de route staan. Dan wordt de koning gemindfuckt.”

Vindt de koning zijn NPO 1-programma Mindf*ck dan wel leuk? “Zoals ik de koning inschat, vindt hij dit heel erg leuk, maar er moet wel een gelegenheid zijn waarbij dit in een programma past.”

De kans is kleiner dat hij Mids echt exclusief naar het koningshuis laat komen, denkt Van der Linden. “Ik denk niet dat hij hem in een paleis zou uitnodigen. Hoewel…

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen