‘Koning Willem-Alexander in Mindf*ck niet ondenkbaar’

Geplaatst op Wed 20 Sep 2017 om 11:54

Het is niet geheel ondenkbaar dat het Victor Mids lukt om koning Willem-Alexander te strikken voor een ‘mindfuck’. Dat denkt Marc van der Linden, de bekendste royaltykenner van ons land, heeft hij dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Mids ziet de koning als zijn droomgast: “Ik zou de koning heel graag nog een keer willen mindfucken. Meneer de koning, Willem-Alexander, en Máxima mag trouwens ook meedoen: het is aan mij de eer om u bij deze te mogen uitnodigen.

Van der Linden acht Mids niet geheel kansloos. “Het is Koningsdag volgend jaar en als Groningen hem uitnodigt, dan kan hij daar langs de route staan. Dan wordt de koning gemindfuckt.”

Vindt de koning zijn NPO 1-programma Mindf*ck dan wel leuk? “Zoals ik de koning inschat, vindt hij dit heel erg leuk, maar er moet wel een gelegenheid zijn waarbij dit in een programma past.”

De kans is kleiner dat hij Mids echt exclusief naar het koningshuis laat komen, denkt Van der Linden. “Ik denk niet dat hij hem in een paleis zou uitnodigen. Hoewel…

Foto: RTL
4 Reacties op “‘Koning Willem-Alexander in Mindf*ck niet ondenkbaar’”


 1. Norvo

  Van alle kijkcijferhits waar de koning in op zou kunnen duiken is Mindf*ck het meest onschuldige en laagdrempelige. Uitstekende PR voor het koningshuis om te benadrukken dat ook Wim-Lex zich laat verbazen door de goochelkunsten van Mids. En het zou niet voor het eerst zijn dat een lid van de koninklijke familie meedoet aan de show: https://www.televizier.nl/categorie/amusement/graaf-claus-casimir-in-mindf%E2%80%A2ck.30640.lynkx

 2. Mwaaah

  Leest hij dan ook een briefje voor ?

  Wat een schandalige vertoning elk jaar zeg 😂
  Met zoveel vrije tijd kan je toch best een speech uit je hoofd leren ?
  Waarschijnlijk niet eens zelf geschreven

 3. pimpampet

  Hij wordt toch elke dag gemindf*ct door Maxima.

 4. Henk

  “Waarschijnlijk niet eens zelf geschreven”

  Idd. Hij heeft het zeker niet zelf geschreven. Dat is niet zomaar, dat staat namelijk in de grondwet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.