Kijker moet weekend-Boulevard nog vinden

De kijker moet de weekendeditie van RTL Boulevard nog zien te vinden. De eerste shows op zaterdag en zondag scoorden afgelopen weekend prima, maar nog lang niet zo goed als de doordeweekse editie. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De weekend-Boulevard trapte zaterdag af met 489.000 kijkers (13 procent) en kwam zondag uit op 478.000 kijkers (10 procent). Ter vergelijking: de doordeweekse editie van de ego-rubriek trok vorige week gemiddeld 747.000 kijkers (20 procent).

Op zondagavond is de concurrentie extra zwaar voor RTL Boulevard. Om zeven uur begint op deze uitzendavond namelijk kijkcijferkanon Studio Sport Eredivisie op NPO 1.

De eerste weekend-Boulevard werd gepresenteerd door Miljuschka Witzenhausen, die niet echt goed uit de verf kwam in de rol van presentatrice. De dochter van Astrid Holleeder is geen autocue-wonder en weet zich niet helemaal goed staande te houden tussen de Boulevard-ego’s.

De RTL 4-programmering ziet er nu zeven dagen per week hetzelfde uit tussen 18.30 en 20.00 uur. Doordeweeks is daarna uiteraard Goede Tijden Slechte Tijden te zien, terwijl in het weekend dan al de prime-timeprogrammering begint.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen