Kijker moet weekend-Boulevard nog vinden

Geplaatst op Mon 11 Sep 2017 om 9:15

De kijker moet de weekendeditie van RTL Boulevard nog zien te vinden. De eerste shows op zaterdag en zondag scoorden afgelopen weekend prima, maar nog lang niet zo goed als de doordeweekse editie. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De weekend-Boulevard trapte zaterdag af met 489.000 kijkers (13 procent) en kwam zondag uit op 478.000 kijkers (10 procent). Ter vergelijking: de doordeweekse editie van de ego-rubriek trok vorige week gemiddeld 747.000 kijkers (20 procent).

Op zondagavond is de concurrentie extra zwaar voor RTL Boulevard. Om zeven uur begint op deze uitzendavond namelijk kijkcijferkanon Studio Sport Eredivisie op NPO 1.

De eerste weekend-Boulevard werd gepresenteerd door Miljuschka Witzenhausen, die niet echt goed uit de verf kwam in de rol van presentatrice. De dochter van Astrid Holleeder is geen autocue-wonder en weet zich niet helemaal goed staande te houden tussen de Boulevard-ego’s.

De RTL 4-programmering ziet er nu zeven dagen per week hetzelfde uit tussen 18.30 en 20.00 uur. Doordeweeks is daarna uiteraard Goede Tijden Slechte Tijden te zien, terwijl in het weekend dan al de prime-timeprogrammering begint.

Foto: RTL Boulevard
17 Reacties op “Kijker moet weekend-Boulevard nog vinden”


 1. Danny

  Dit ga je niet vinden in het weekend.
  Door de weeks is meer dan genoeg van dat roddel gedoe.
  RTL wil alles uitmelken en nu dus ook Boulevard.

 2. Richard

  RTL is zichzelf aan het vernietigen lijkt wel.

 3. Fred

  Zou Petertje R nu een weekendtarief rekenen? Geen 2000 euro maar 4000?

 4. Bart

  Wat deed Miljouschka dit slecht zeg. Die wordt door RTL gewoon door onze strot geduwd. Nog los van de vele domme uitspraken tijdens haar eerste 2 uitzendingen deed ze het echt waardeloos. Maak Frank Dane gewoon de anchorman van dit programma met Marieke Elsinga als sidekick.

 5. Brievenbuspoeper

  Miljouschka, zo’n mooie, jonge vrouw… en dan toch weer fillers laten zetten waardoor ze zo’n plofkop krijgt. Why?

 6. Anouk Smullers

  Ze komt idd niet goed uit de verf. Dit is niets voor haar..

 7. Woodstock

  Tja, als mensen door-de-weeks elke dag naar het programma kijken, dan gaan ze niet in het weekend er ook nog eens op afstemmen, toch?

  Dan heb je helemaal geen weekend gevoel als je dan wéér naar dit kijkt.

 8. Esmeralda

  geef d’r tcoh wat tijd, alsof Beau, Peter, Ruben en Winston tijdens hun eerste uitzendingen goed waren

 9. PA-V-H

  Nee, ze zoeken de uitweg van RTL4.

 10. Mario

  Boulevard op ma. wo. vr. is voldoende.

 11. Boulevard fan

  Vind het beetje “too much” ook Boulevard in het weekend, door de weeks is prima maar het weekend heeft het gewoon niet, ik voel het niet past ook niet in het weekend vind ik.
  en die Miljouschka is niks geen prettige stem om naar te luisteren, zo gemaakt ook.

 12. Ron

  Ik vond het wel leuk eigenlijk. Het is een niet heel ander programma dan doordeweeks waardoor het ritme mee genomen wordt in het weekend. Maar blijf wel zo’n show op zondag met publiek a la Carlo’s TV Café en Life 4 You wel missen. Dat hoort zo bij de zondag. Dan is zo’n strakke Boulevard wel even wennen moet ik zeggen.

 13. Miepie

  Ik zal het niet zoeken, 5x Boulevard per week is al veel, 7x is teveel! En dan Eigen Huis en Tuin, die nog steeds hoog scoort, inkorten voor dit uitgemolken concept van Boulevard….. Jammer!

 14. Bart

  Ik had Eigen Huis en Tuin toch niet ingekocht en dit samen met TV Woonmagazine in de middag gezet vanaf 16.30u. Als men geen programma met Carlo meer wilde op de zondagmiddag daar een nieuw programma neergezet. Met een nieuw presentatie duo. RTL Boulevard dan vanaf 18.15 (of ook Editie.NL in het weekend)

  Op zaterdagavond om 20.00u een nieuwe Nederlandse comedyserie. Een remake van Kees & Co kan een mogelijkheid zijn. Net als de nu succesvolle remakes van Full House en Roseanne. Bij Kees & Co de gebeurtenissen uit de laatste 3 seizoenen vergeten en Rik Hogendoorn terug laten keren in de rol van Ben. Dit gebeurd nu ook met het personage Dan (die in de vroegere serie overleden is) in Roseanne. De nieuwe Kees & Co kan draaien om het gezin van Anna die na haar scheiding met haar gezin bij Kees en Ben intrekt.

 15. Wolter

  Ze proberen Veronica te overtreffen, maar dat gaat ze toch niet meer lukken!

 16. Mark

  Ja, lekker slim op zaterdag tegenover Kassa en op zondag tevenover Studio Sport.

 17. Mark

  Ja, lekker slim op zaterdag tegenover Kassa en op zondag tegenover Studio Sport.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.