Karin de Groot maakt Net5-schema op terras in de zon

Foto: Nick van OrmondtTerwijl tv-kijkend Nederland zich straks naar huis moet worstelen door de ene na de andere plensbui, zit Karin de Groot, de tv-baas van SBS, heerlijk tv-schema’s te maken in de zon. Dat is te zien op haar Twitter-pagina. De Groot heeft een foto geplaatst waarop te zien is hoe ze zich buigt over een A4’tje met daarop de Net5-programmering. De zon schijnt, ze draagt een zonnebril en een zomers wit topje en heeft een zongebruinde huid. Oftewel: de baas van de volkszender geniet van het goede leven.

De televisiebaas is op locatie aanwezig bij de opnames van een Net5-programma in Griekenland. “Leven is hier goed en onze productie voor Net5 wordt top“, geeft ze aan.

Maar er wordt ook hard gewerkt. Bepalen wanneer welke herhaling van een Amerikaanse serie wordt uitgezonden is dan ook geen kattenpis. “Op locatie schema maken Net5, je hoort mij niet klagen. Love the sun.

De Groot heeft niet alleen een machtige functie in de tv-wereld, ze heeft ook een vinger in de pap in de Nederlandse horecawereld. Ze opende in de lente samen met haar man een hamburgerstal in De Efteling.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen