Janny van der Heijden doet dit jaar mee aan Maestro

Heel Holland Bakt-diva Janny van der Heijden is dit jaar een van de kandidaten die meedoen aan de NPO 1-show Maestro met presentator Frits Sissing. Samen met Patricia Paay behoort ze tot de absolute top van de kandidatenlijst. Dat meldt de Avrotros. De omroep heeft het volledige kandidatenveld onthuld. De overige zes kandidaten die meedoen aan de show zijn Ruud Feltkamp, Waldemar Torenstra, Remy Bonjasky, Dave von RavenHadewych Minis en Maartje van de Wetering.

Janny van der Heijden acht zichzelf niet heel kansrijk. “Ik denk alleen dat ikzelf misschien wat minder kans heb dan de rest.”

Wie denkt zij dat gaat winnen? “Ik schat Patricia hoog in, omdat zij een enorme muziekervaring heeft, maar het ook van huis uit gezien heeft, omdat haar vader dirigent was.”

Patricia Paay is minder hoopvol voor Van der Heijden. “Ik denk dat het voor haar best wel moeilijk is, want met de koekenpan zwaaien en de pollepel is natuurlijk heel wat anders.”

Ruud Feltkamp: “Wat mij misschien gaat helpen is dat ik dj ben. Het ritmegevoel zou ik moeten hebben. Ik durf het nu eigenlijk nog niet te zeggen, want straks ga ik keihard af.”

Waldemar Torenstra: “Ik ben geen potentiële winnaar, maar ik ga wel enorm mijn best doen om er het beste van te maken en ervan te genieten.”

Remy Bonjasky: “May the best man win.”

Dave von Raven: “Doet Ruud van Big Brother ook mee?

Hadewych Minis: “Ik verheug mij op de momenten die eventueel gaan lukken. Die momenten lijken mij euforisch.”

Maartje van de Wetering is bekend van Flikken Rotterdam.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen