Irene Moors: ‘SBS 6-sterren vreesden John de Mol’

Irene Moors merkte dat veel van haar collega’s bij SBS 6 bang waren om hun programma kwijt te raken, toen bekend werd dat John de Mol de nieuwe eigenaar van SBS werd. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Tot dit jaar was De Mol voor eenderde eigenaar van SBS, maar sinds hij dit jaar Sanoma uitkocht is hij volledig eigenaar. SBS-sterren vreesden dat hij direct flink de bezem door de zender zou gaan halen. “Die gedachtes zijn ook wel door mijn hoofd gegaan.

Tot nu toe valt het ingrijpen van De Mol mee en is Moors gerustgesteld. “Het waren best spannende tijden. Maar inmiddels heb ik begrepen dat ik me geen zorgen hoef te maken.

Momenteel is Moors elke dinsdag te zien met De Perfecte Vraag. “Er komt een vervolg op Naar bed met Irene en ik sta op de reservelijst van Shownieuws. Als ze helemaal niemand meer hebben, bellen ze mij. Dat vind ik leuk.

Toch blijft televisieland onzeker. Heeft Moors daar last van? “Onzeker ben ik wel. Dat heeft iedere presentator. Zeker als je een nieuw programma krijgt.

Het Story-interview met Irene Moors kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen