Irene Moors: ‘Bij SBS is het gemoedelijker dan bij RTL’

Irene Moors verlangt niet terug naar haar tijd bij RTL 4. Ze vindt dat het bij SBS 6 allemaal veel gemoedelijker voelt. Dat heeft de presentatrice gezegd in Keur in de Middag op NH Radio. Het gevoel bij SBS 6 is volgens de presentatrice veel en veel beter, laat ze weten op de radio. “Ik vind het bij SBS wat gemoedelijker allemaal. Dat klinkt misschien wat gekkig, maar RTL is heel groot en er komen steeds maar mensen bij. Er is wat meer afstand en op een gegeven moment ken je bijna niemand meer.”

Bij RTL kwam ze nauwelijks op kantoor. “Ik heb bij RTL een fantastische tijd gehad en leuke dingen gemaakt, maar dat was met de mensen van tóen. Met de mensen van Telekids en van de mensen op zondagmiddag. Verder kwam ik niet zo veel bij RTL.

Op bijvoorbeeld Jan de Hoop na had ze weinig contact met RTL-collega’s. “Behalve met Linda, die spreek ik ook buiten tv.”

Kortom: bij SBS is het allemaal beter, zegt Moors. “Bij SBS zijn de collega’s meteen knus en gezellig. We hebben net een barbecue gehad. Nu ben ik een SBS-gezicht en ik krijg heel veel kansen en programma’s die ik mag doen. Ik vind het geweldig.

Volgens Moors is de kijker er nu ook aan gewend dat ze solo op tv is, zonder haar tv-partner Carlo Boszhard.

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen