Irene Moors: ‘Bij SBS is het gemoedelijker dan bij RTL’

Geplaatst op Mon 11 Sep 2017 om 13:50

Irene Moors verlangt niet terug naar haar tijd bij RTL 4. Ze vindt dat het bij SBS 6 allemaal veel gemoedelijker voelt. Dat heeft de presentatrice gezegd in Keur in de Middag op NH Radio. Het gevoel bij SBS 6 is volgens de presentatrice veel en veel beter, laat ze weten op de radio. “Ik vind het bij SBS wat gemoedelijker allemaal. Dat klinkt misschien wat gekkig, maar RTL is heel groot en er komen steeds maar mensen bij. Er is wat meer afstand en op een gegeven moment ken je bijna niemand meer.”

Bij RTL kwam ze nauwelijks op kantoor. “Ik heb bij RTL een fantastische tijd gehad en leuke dingen gemaakt, maar dat was met de mensen van tóen. Met de mensen van Telekids en van de mensen op zondagmiddag. Verder kwam ik niet zo veel bij RTL.

Op bijvoorbeeld Jan de Hoop na had ze weinig contact met RTL-collega’s. “Behalve met Linda, die spreek ik ook buiten tv.”

Kortom: bij SBS is het allemaal beter, zegt Moors. “Bij SBS zijn de collega’s meteen knus en gezellig. We hebben net een barbecue gehad. Nu ben ik een SBS-gezicht en ik krijg heel veel kansen en programma’s die ik mag doen. Ik vind het geweldig.

Volgens Moors is de kijker er nu ook aan gewend dat ze solo op tv is, zonder haar tv-partner Carlo Boszhard.

Foto: SBS/Nick van Ormondt
19 Reacties op “Irene Moors: ‘Bij SBS is het gemoedelijker dan bij RTL’”


 1. imade

  Er kijkt ook bijna geen hond naar haar programma’s…

 2. robb

  Vanavond spoorloos ze zijn teruggaan en hebben hun zoektocht voltooit.

 3. anoniem

  Beetje flauw om dat nu te zeggen

 4. Vincent

  Gaan we weer….dat afgeven op een oud werkgever….opeens is t klaar….

 5. Palle Coglioni

  Altijd hetzelfde geZEIK over de ouwe werkgever. Kap daar toch eens mee, niemand zit erop te wachten, Irene slappe puddingsnol!

 6. Eindregie

  Had ze niet dan al veel eerder kunnen overstappen ?

 7. Den Draaiert Joost

  Misschien wel gezelliger, maar niet fatsoenlijker. Altijd achteraf nog even je gram halen is niet chique

 8. Sander

  Binnenkort zit ze weer bij RTL.

  @Robb

  Gaan ze in Spoorloos op zoek naar Irene of wat?

 9. albert

  Heb haar gezien en gehoord bij die gekke Keur. Lachen. Leuke show op die zender. Nh radio…..valt wel positief uit de toon, nachts was al leuk maar dit is mildere variant. hahah heb gelacheehhhh

 10. Grumpy

  Tuurlijk Irene, totdat ze het zat zijn dat je continue onder de maat blijft presteren, te lage en tegenvallende kijkcijfers. Dan moet je eens aan je ex-collegaatje Patty vragen hoe gemoedelijk ze dan zijn bij SBS.

  Maar je bent wel een lief meisje hoor.

 11. Ano

  Bij RTL waren Telekids en dat zondagmiddag gebeuren het enige wat ze kon. Op prime time scoorde daar al die showprobeersels met haar ook niet.

 12. arien

  Gun het haar wel, maar SBS is er nog lang niet.

 13. Tante Truus

  Laatste keer bij Pauw zag ze er behoorlijk in de jaren gekomen en onverzorgd uit. Wekenlang niet bij de kapper geweest en veel rimpels. Hollandse glamour dus.

  Als de programma’s van Irene niet scooren zijn de collega’s namelijk opeens iets minder knus en gezellig. Dan zit je op straat.

 14. Er ist wieder da.

  Tis niks, en blijft niks…

 15. Laura

  Is waar, RTL is een kille onderneming. SBS is veel gemoedelijker.

 16. W.L valk belastingdienst rotterdam

  Net als beau straks is het weer bij sbs 6 mocht ik mn reet niet meer vegen

 17. Annoniemus

  Zag haar bij Pauw , ze heeft echt zo’n streng oude vrouwen mondje gekregen met van die knijp-oogjes ………….langleve de BOTOX !!!!

 18. Robert

  Ach laura hoe weet jij dat nou, werk jij ook bij SOS6?. Zeker ook net zo gemoedelijk en dom als Irene, dat verklaard jou reactie.

 19. Oja? JA !!

  Chique ook om zo over je oude werkgever te praten
  En als je straks bij SBS uitgeperst is kan ze bij RTL 4 slijmen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.