Igmar Felicia naar Qmusic: ‘Hij wordt nieuwe Wietze’

Radio-dj Igmar Felicia stapt over van radiozender SLAM! naar Qmusic. Hij gaat daar ‘in de toekomst iets ontzettend moois maken’. Dat zegt hij op Instagram. Felicia schrijft in een uitgebreide post over zijn overstap, maar zegt daarbij nog niet wát hij precies gaat doen. Het AD heeft insiders gesproken en die weten het zeker: hij gaat in de ochtendspits een duo vormen met Mattie Valk en zou in die zin dus de opvolger worden van Wietze de Jager, die na Valks verraad vertrok bij Qmusic.

Het is ondenkbaar dat Felicia als aanstormend talent net als Valk zes ton en een Tesla gaat verdienen, dus in die zin kunnen ze geen gelijkwaardig duo vormen. Maar volgens het AD is het ook mogelijk dat hij niet elke dag op zender komt.

Igmar Felicia zou een vaste rol krijgen, maar het is nog onduidelijk of hij straks ook elke dag te horen is. De zender gaat mogelijk alsnog met meerdere presentatoren aan de slag“, aldus het AD.

Felicia tekende in december nog een nieuw contract bij SLAM. “Top dat we Igmar de komende jaren nog blijven horen op SLAM!“, meldde zenderbaas Martijn La Grouw toen.

Zelf laat Igmar het volgende weten:

Lieve mensen, Na de afgelopen maand bestookt te zijn met vragen, mag ik er eindelijk iets over zeggen. IK GA IETS NIEUWS DOEN! En ja, dat betekent dat ik inderdaad wegga bij SLAM!. Ik stap over naar Qmusic om daar in de toekomst iets ontzettend moois te mogen gaan maken.

Een jaar geleden werd ik voor het eerst benaderd door deze zender om daar radio te komen maken, destijds wilde ik dat niet doen omdat ik het idee had dat ik nog niet klaar was bij SLAM!. Want wat ben ik dankbaar voor de ongelooflijk mooie tijd die ik bij SLAM! heb gehad zeg.

In 2013 mocht ik voor het eerst te horen zijn op de landelijke radio en na een halfjaar kreeg ik het vertrouwen om een eigen programma te mogen maken met Joep & Rens. Wat hebben we daar een hoop mooie dingen mogen doen. Een eigen kerstplaat met Kraantje Pappie, filmen op de set van een pornofilm, carnavalsuitzendingen, met W&W mee op tour door Europa en vooral elke dag radio maken voor jou als luisteraar.

Ik wil je dan ook bedanken voor al die mooie uren radio die we met elkaar gemaakt hebben. Maar soms is het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe uitdaging, nieuwe kansen en een hele nieuwe weg. Binnenkort ga ik aan de slag bij Qmusic en uiteraard hoor je daar snel meer over.

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe stap en kan niet wachten om weer ouderwets te mogen knallen. Liefde, Igmar ❤️

Foto: SLAM

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen