Humberto Tan praat in DWDD over ingestorte kijkcijfers

Humberto Tan praat vanavond in de media-uitzending van De Wereld Draait Door over de ingestorte kijkcijfers van RTL Late Night. Dat heeft de talkshow vandaag laten weten. Zijn werkgever RTL 4 ligt nu ruim een week onder vuur, maar Tan zelf krijgt het al máánden zwaar te verduren. Sinds januari maakt niet langer hij, maar NPO 1 de meest bekeken talkshow op de late avond. Het leidde tot kritiek uit alle hoeken en gaten. En toen moest zijn affaire met Dionne Stax nog aan het licht komen.

Voor het eerst gaf Tan gisteren openhartig aan dat hij best wel moeite heeft met die kritiek. “Ik ben zeker niet altijd blij. Ik heb helaas niet meer alleen de onbezorgdheid die ik als kind wél had. Ik ervaar het regelmatig als een stomp in mijn maag als er bakken kritiek wordt uitgestort over mij of RTL Late Night“, postte hij op Instagram.

Overigens is het niet zo dat Tan alleen welkom is in De Wereld Draait Door nu het slecht met hem gaat. Drie jaar geleden, ook in een media-uitzending, stak Matthijs van Nieuwkerk nog de loftrompet over Tan. “Ik ben een collega van je van een dagelijkse talkshow. Mag ik van de gelegenheid gebruikmaken om je ontzettend te feliciteren met het eerste seizoen? Het is een prestatie van formaat die jij hebt neergezet“, zei hij toen.

Van Nieuwkerk is ook een aantal keren te gast geweest in RTL Late Night. Nu het structureel minder goed gaat met zijn show, is Tan ook niet te beroerd om daar een interview over te geven bij de VARA-ster.

De andere gasten in DWDD zijn vanavond (19.00 uur, NPO 1) Leon de Winter, Frank Evenblij, tafelheer Marc-Marie Huijbregts en huisband-zangeres Roxeanne Hazes.

Tan en Van Nieuwkerk vorig jaar over hun rivaliteit:

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen