Humberto Tan mist Marieke Elsinga niet

Humberto Tan mist zijn sidekick Marieke Elsinga vooralsnog niet. Dat heeft hij vanmorgen gezegd in Koffietijd. RTL Late Night is sinds maandag terug op de buis en voor het eerst heeft Tan geen sidekick meer in de studio. Al na één seizoen besloot Elsinga op te stappen. Mist hij haar eigenlijk een beetje? “Nee, want het is al zo lang bekend. Marieke Elsinga is nu naar Boulevard gegaan. Het is zeven minuten per uitzending wat je eigenlijk mist en dat moet je op een andere manier invullen.”

Er zijn een paar rubriekjes voor in de plaats gekomen. “Dat hebben we op een andere manier gedaan met de RTL Late Night-tijdlijn en RUMAG is er bij gekomen. Je hebt nu ook iets meer tijd voor de andere gesprekken, dus het went wel snel.”

Hoe is hij dit vijfde seizoen van RTL Late Night begonnen na alle aandacht voor zijn dalende kijkcijfers en rumoerige privéleven? “Niet een ander gevoel dan de andere jaren. Wat ik probeer is om elke dag het beste van die dag te maken, het gesprek van de dag proberen te vinden en de beste gast proberen te regelen. Dat is de ene dag makkelijk dan de andere dag.”

De kijkcijfers zijn nog steeds slecht. “Natuurlijk wil je dat er zo veel mogelijk mensen kijken en als dat niet zo is, dan moet je nog meer je best doen. Dan moet je nog meer kijken wat wel en niet werkt. Tegelijkertijd moet je je ook niet te veel van je pad laten brengen.”

Lees ook: Rick Brandsteder verspreekt zich over Tan-Elsinga (26 augustus)

Foto: RTL Koffietijd

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen