Het Parool: ‘Ook na zomerstop bruist DWDD niet’

De Wereld Draait Door is niet bepaald fris en fruitig uit de zomerstop gekomen. Dat vindt de tv-redactie van Het Parool, is te lezen in de rubriek van de fictieve tv-recensent Han Lips. Gastheer Matthijs van Nieuwkerk haalde de teugels in de uitzending van dinsdag wel heel stevig aan, vindt Lips. “In gesprek met modeontwerper Ronald van der Kemp slaagde de presentator erin om niet alleen de vragen te stellen, maar óók de antwoorden te geven“, aldus de kritische televisieredactie.

Van Nieuwkerk maakte zich daarmee wel heel belangrijk, vindt de krant. “Spaarzaam mocht Van der Kemp met permissie van de spreekstalmeester iets rechtzetten of aanvullen.”

Later interviewde Van Nieuwkerk ook bog Kensington. “Midden in een verhaal over de plannen van de band voor hun concert in de Johan Cruijff Arena was hij plotseling meer geïnteresseerd in iets wat professor Dijkgraaf hem had verteld vóór de uitzending. Of die dat nog eens kon herhalen. Weg gesprek.”

Nee, het bruist absoluut nog niet in de DWDD-studio.

Vooruitlopend op de nieuwe salarisregels van de NPO, is DWDD met ingang van 2018 nog maar zes maanden per jaar op zender.

De tv-recensie ‘De wereld haart door’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen