Hélène blijft nuchter onder complimenten over DWDD

FOX-ster Hélène Hendriks vindt het leuk dat er veel positieve reacties zijn binnengekomen op haar tafeldameschap in De Wereld Draait Door, waar ze vorige week woensdag debuteerde. Dat laat ze weten op de website van de talkshow. Toch blijft Hendriks er nuchter onder. De kijker herinnert immers alleen het laatste optreden. “Ja, daar sta ik zelf niet zo bij stil, eerlijk gezegd. Ik vind het hartstikke leuk en lief, alleen hecht ik daar geen waarde aan; want morgen kan het weer anders zijn.”

Hendriks keert terug als tafeldame en een volgende keer kan alles heel anders zijn, zegt ze. “Misschien stel ik de volgende keer wel hele stomme vragen en krijg ik heel Twitter over me heen dat ik een dom blondje ben.”

De sport-tv-ster was zichtbaar op haar gemak. Dat was volgens haar te danken aan gastheer Matthijs van Nieuwkerk. “Ik vond het heel gezellig, want de sfeer was heel ontspannen. En wat ik wel mooi vind om te zien is dat Matthijs heel relaxed is. Eigenlijk een beetje als Jan Joost, daar zit ik natuurlijk elke zaterdag naast als we het programma De Eretribune presenteren.

Matthijs is heel geïnteresseerd en heeft veel kennis. Dat merk ik ook aan hem, dan voel je je automatisch al heel fijn.

Eén van de mensen die vol lof is over Hendriks is Johan Derksen. “Hélène is mijn oogappeltje. Dat bedoel ik zonder bijbedoelingen, want ik heb dochters die ouder zijn dan Hélène. Ik ben geen vieze oude man die geilt op Hélène, alhoewel… Ha ha ha. Nee, dat meisje vind ik een natuurtalent“, zei hij vrijdag in Voetbal Inside.

In het begin was hij minder positief over haar. “Dan bied ik daar mijn welgemeende excuses voor aan, want ze heeft dat gelogenstraft. Hélène haar kracht is dat ze zichzelf is. Het is een spontane meid en als ze gewoon die spontane meid blijft, dan is het een toppertje.”

BNNVARA laat weten dat nog niet duidelijk is wanneer Hendriks voor de tweede keer tafeldame is.

Lees ook: Ook Hélène Hendriks kritisch over BN’ers als analisten (14 september)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen