Hélène blijft nuchter onder complimenten over DWDD

Geplaatst op Mon 18 Sep 2017 om 10:30

FOX-ster Hélène Hendriks vindt het leuk dat er veel positieve reacties zijn binnengekomen op haar tafeldameschap in De Wereld Draait Door, waar ze vorige week woensdag debuteerde. Dat laat ze weten op de website van de talkshow. Toch blijft Hendriks er nuchter onder. De kijker herinnert immers alleen het laatste optreden. “Ja, daar sta ik zelf niet zo bij stil, eerlijk gezegd. Ik vind het hartstikke leuk en lief, alleen hecht ik daar geen waarde aan; want morgen kan het weer anders zijn.”

Hendriks keert terug als tafeldame en een volgende keer kan alles heel anders zijn, zegt ze. “Misschien stel ik de volgende keer wel hele stomme vragen en krijg ik heel Twitter over me heen dat ik een dom blondje ben.”

De sport-tv-ster was zichtbaar op haar gemak. Dat was volgens haar te danken aan gastheer Matthijs van Nieuwkerk. “Ik vond het heel gezellig, want de sfeer was heel ontspannen. En wat ik wel mooi vind om te zien is dat Matthijs heel relaxed is. Eigenlijk een beetje als Jan Joost, daar zit ik natuurlijk elke zaterdag naast als we het programma De Eretribune presenteren.

Matthijs is heel geïnteresseerd en heeft veel kennis. Dat merk ik ook aan hem, dan voel je je automatisch al heel fijn.

Eén van de mensen die vol lof is over Hendriks is Johan Derksen. “Hélène is mijn oogappeltje. Dat bedoel ik zonder bijbedoelingen, want ik heb dochters die ouder zijn dan Hélène. Ik ben geen vieze oude man die geilt op Hélène, alhoewel… Ha ha ha. Nee, dat meisje vind ik een natuurtalent“, zei hij vrijdag in Voetbal Inside.

In het begin was hij minder positief over haar. “Dan bied ik daar mijn welgemeende excuses voor aan, want ze heeft dat gelogenstraft. Hélène haar kracht is dat ze zichzelf is. Het is een spontane meid en als ze gewoon die spontane meid blijft, dan is het een toppertje.”

BNNVARA laat weten dat nog niet duidelijk is wanneer Hendriks voor de tweede keer tafeldame is.

Lees ook: Ook Hélène Hendriks kritisch over BN’ers als analisten (14 september)

Foto: BNNVARA
8 Reacties op “Hélène blijft nuchter onder complimenten over DWDD”


 1. Daniel

  Hélène is te goed als tafeldame voor DWDD, jOHAN heeft gelijk: een topper!

 2. kees de Vries

  Wat een verademing. Eindelijk eens een leuke tafeldame!

 3. Vrede

  Nuchtere normale meid,niks mis mee.
  Als voetbalfan kan ik haar ook prima hebben in al die programma’s op fox.

 4. Henk

  Ze was idd opvallend scherp en goed

 5. anonymous

  Weinig talent

 6. Wollter

  En nog een lekker wijf ook, die Johan heeft er wel kijk op!

 7. henry

  Ik zou d’r doen, en hard ook.

 8. Jan van Grevelingen

  ze doet het goed en de anoniemen onder ons die het niks vinden, hebben er geen verstand van.
  zijn vaak zelf gepest in hun jonge jaren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.