Half miljoen kijkers voor eerste weekend-Boulevard

De allereerste weekend-Boulevard trok zaterdagavond 489.000 kijkers (13 procent) naar RTL 4. Daarmee pakte het live-programma zilver in het half-zeven-slot; alleen EenVandaag was met 905.000 kijkers (27 procent) meer in trek. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De doordeweekse RTL Boulevard trok deze week gemiddeld 747.000 kijkers (20 procent). De weekend-Boulevard zit daar een stuk onder, maar de kijker moet de weekendeditie dan ook nog wel ontdekken.

RTL Boulevard vervangt op zaterdagavond de gebruikelijke woonprogramma’s die in het weekend te zien zijn. RTL Woonmagazine trok vorige week op hetzelfde tijdstip 439.000 kijkers.

Het is een positief gegeven dat RTL 4 nu ook in het weekend urgentere televisie uitzendt in de vooravond, al blijft het wat jammer dat het RTL Boulevard van nu zo’n grote egotripper-show is geworden.

De eerste weekendeditie van RTL Boulevard werd gepresenteerd door Miljuschka Witzenhausen, die nog flink moest wennen aan haar nieuwe rol, en het tv-talent Frank Dane, die door veel kijkers beter gepruimd wordt dan Luuk Ikink.

De weekend-Boulevard zal afwisselend worden gepresenteerd door Witzenhausen, Bridget Maasland en Nicolette Kluijver. Of Dane elk weekend te zien zal zijn in de rol van Luuk Ikink is nog onduidelijk.

SBS 6 trok tegenover RTL Boulevard 389.000 kijkers (10 procent) met Lachen Om Home Video’s.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen