Gordon verbijstert Quote: ‘Hij lijkt wel Donald Trump’

De Quote begrijpt er helemaal niets van dat Gordon zo boos is over een artikel op de Quote-site over vermeende ruzie bij zijn koffieketen Blushing. Dat laat de redactie vandaag weten op de Quote-site. Gordon, die naar eigen zeggen bipolaire trekjes heeft, schijnt zich zo autoritair te gedragen, dat het personeel massaal opstapt. Quote vernam dit, pleegde hoor-en-wederhoor en publiceerde hier een genuanceerd artikel over, inclusief een reactie van de entertainer. Toch is Gordon boos. Heel boos.

Gordon is zelfs zo boos dat hij heeft besloten om zich na vandaag nóóit meer te verdedigen tegen de pers. “Het is een strijd die ik niet kan winnen en ze schrijven en doen maar.

Het Quote-artikel (link naar Quote-site) heeft Gordon zijn hele dag verpest. “Het was al weer een paar dagen geleden natuurlijk dat de strontkar over mij heen werd gestort dus nu pakken we zijn onderneming maar even aan.”

De Blushing-manager is opgestapt en Gordon gaf in Quote de volgende reden op: ‘Hij denkt dat hij het zelf beter kan’. Daar lijkt hij nu een beetje spijt van te hebben: “Een manager neemt ontslag omdat hij voor zichzelf gaat beginnen en gelijk hebben de mediahonden aanleiding om er weer van alles omheen te verzinnen.”

Kop eraf

Gordon denkt dat de pers uit is op zijn val. “Het liefst zouden ze natuurlijk melden dat ik failliet ben en dat iedereen een hekel aan me heeft die bij Blushing werkt want dat is de teneur in Nederland: als het je goed gaat dan moet je kop eraf.”

De geruchten dat er rumoer is onder het personeel omdat hij zich zou gedragen als een tiran, kloppen volgens Gordon ook niet. “Helaas lieve mensen: ook dit is absoluut allemaal flauwekul, de horeca kent nu eenmaal veel verloop in personeel en ik ben juist gezegend met geweldige teams in alle drie de zaken die het buitengewoon goed doen.

De pers kan voortaan rekenen op een zwijgende Gordon. “Ik word er moedeloos van om elke week mezelf weer te moeten verdedigen aan dat rapaille wat zich journalisten noemt en dit was dan ook de laatste keer dat ik dit doe. Het is een strijd die ik niet kan winnen en ze schrijven en doen maar.”

Mijn zaken zijn een groot succes en jammer dat jullie dat niet willen schrijven, of hoe knap het is om drie goedlopende horeca zaken te openen in drie jaar tijd waar 75 mensen elke dag met plezier naar hun werk gaan. De Quote is afgezakt tot een ordinair roddelblad niets meer en niets minder.”

Reactie Quote

Quote laat weten de reactie van Gordon niet te begrijpen. “Opmerkelijk is dat hij het ‘allemaal flauwekul’ noemt wat wij maandag schreven, terwijl hij het ons zelf vertelde. Een beetje een Donald Trump-achtige mediastrategie. Maar goed iemand bellen, en vervolgens opschrijven wat iemand zegt, dat is volgens Gordon ‘ordinair’ geroddel, maakt ons ‘mediahonden’ en ‘rapaille’, en wat we schrijven ‘verzinsels’. Vervolgens verzint hij erbij dat we schrijven dat het slecht zou gaan, terwijl we dat juist niet schrijven.”

Nou ja, weten we dat voor de volgende keer, dan bellen we toch niet meer Gordon, als wat jij ons dag A vertelt op dag B ‘allemaal onzin’ blijkt. Snappen we wel meteen een stuk beter waarom de bedrijfsleider er de brui aan gaf. Veel sterkte verder. Wij staan natuurlijk altijd open voor een bakkie.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen