Gordon verbijstert Quote: ‘Hij lijkt wel Donald Trump’

Geplaatst op Tue 12 Sep 2017 om 15:22

De Quote begrijpt er helemaal niets van dat Gordon zo boos is over een artikel op de Quote-site over vermeende ruzie bij zijn koffieketen Blushing. Dat laat de redactie vandaag weten op de Quote-site. Gordon, die naar eigen zeggen bipolaire trekjes heeft, schijnt zich zo autoritair te gedragen, dat het personeel massaal opstapt. Quote vernam dit, pleegde hoor-en-wederhoor en publiceerde hier een genuanceerd artikel over, inclusief een reactie van de entertainer. Toch is Gordon boos. Heel boos.

Gordon is zelfs zo boos dat hij heeft besloten om zich na vandaag nóóit meer te verdedigen tegen de pers. “Het is een strijd die ik niet kan winnen en ze schrijven en doen maar.

Het Quote-artikel (link naar Quote-site) heeft Gordon zijn hele dag verpest. “Het was al weer een paar dagen geleden natuurlijk dat de strontkar over mij heen werd gestort dus nu pakken we zijn onderneming maar even aan.”

De Blushing-manager is opgestapt en Gordon gaf in Quote de volgende reden op: ‘Hij denkt dat hij het zelf beter kan’. Daar lijkt hij nu een beetje spijt van te hebben: “Een manager neemt ontslag omdat hij voor zichzelf gaat beginnen en gelijk hebben de mediahonden aanleiding om er weer van alles omheen te verzinnen.”

Kop eraf

Gordon denkt dat de pers uit is op zijn val. “Het liefst zouden ze natuurlijk melden dat ik failliet ben en dat iedereen een hekel aan me heeft die bij Blushing werkt want dat is de teneur in Nederland: als het je goed gaat dan moet je kop eraf.”

De geruchten dat er rumoer is onder het personeel omdat hij zich zou gedragen als een tiran, kloppen volgens Gordon ook niet. “Helaas lieve mensen: ook dit is absoluut allemaal flauwekul, de horeca kent nu eenmaal veel verloop in personeel en ik ben juist gezegend met geweldige teams in alle drie de zaken die het buitengewoon goed doen.

De pers kan voortaan rekenen op een zwijgende Gordon. “Ik word er moedeloos van om elke week mezelf weer te moeten verdedigen aan dat rapaille wat zich journalisten noemt en dit was dan ook de laatste keer dat ik dit doe. Het is een strijd die ik niet kan winnen en ze schrijven en doen maar.”

Mijn zaken zijn een groot succes en jammer dat jullie dat niet willen schrijven, of hoe knap het is om drie goedlopende horeca zaken te openen in drie jaar tijd waar 75 mensen elke dag met plezier naar hun werk gaan. De Quote is afgezakt tot een ordinair roddelblad niets meer en niets minder.”

Reactie Quote

Quote laat weten de reactie van Gordon niet te begrijpen. “Opmerkelijk is dat hij het ‘allemaal flauwekul’ noemt wat wij maandag schreven, terwijl hij het ons zelf vertelde. Een beetje een Donald Trump-achtige mediastrategie. Maar goed iemand bellen, en vervolgens opschrijven wat iemand zegt, dat is volgens Gordon ‘ordinair’ geroddel, maakt ons ‘mediahonden’ en ‘rapaille’, en wat we schrijven ‘verzinsels’. Vervolgens verzint hij erbij dat we schrijven dat het slecht zou gaan, terwijl we dat juist niet schrijven.”

Nou ja, weten we dat voor de volgende keer, dan bellen we toch niet meer Gordon, als wat jij ons dag A vertelt op dag B ‘allemaal onzin’ blijkt. Snappen we wel meteen een stuk beter waarom de bedrijfsleider er de brui aan gaf. Veel sterkte verder. Wij staan natuurlijk altijd open voor een bakkie.”
24 Reacties op “Gordon verbijstert Quote: ‘Hij lijkt wel Donald Trump’”


 1. Radio NERD

  Gordon is een pi*nicht en die zijn altijd boos

 2. 80 hits fan

  een omhoog gevallen verwent nest is het, en dat trouwen word ook helemaal niks
  is na een maand alweer gescheiden let maar op niemand houd het uit met hem!

 3. Jables

  Deze man voldoet serieus echt aan alle kenmerken van een borderlinepersoonlijkheidsstoornis.

 4. Enzo Voort

  Gordon is vaak de gebeten hond, daar wordt ie heel boos en de kijkers schijtziek van.

 5. Meneer Kaktus

  Die trouwshow van hem is toch ook allemaal doorgestoken kaart?

  *Heuckeroth, als je meeleest: laat je niet gek maken*

 6. Anouk Smullers

  Gordon is een vuile freak. Coke junk

 7. Freddie

  Tjonge jonge, wat een rare reacties hier weer…lijkt mij een gezellige kerel die Gordon….

 8. Gynaecoloog Beflap

  Gordon is een beetje ziek in den hersenstam.

 9. anoniem

  Hoge bomen vangen…

 10. anoniem

  Grappig, als je dit googlet staan bovenaan allemaal onjuiste verklaringen van dit spreekwoord.. :-)

 11. aammehoela

  In ons dorp valt het juist op dat er weinig verloop is in de horeca. Een enkeling die niet voldoet kan/moet vertrekken, anderen werken er al jaren………….

 12. anoniem

  Als we niet uitkijken, wordt er over een jaar of tien door een stel gekken bepaald wat er wel of niet in onze media komt..

 13. echtwaar

  Gordon denkt dat hij Donald Trump lijkt. Wat een misvatting!!! De Donald is lelijk maar Gordon is toch echt veel lelijker!

 14. Piet

  Freddie 16,40 uur volgens mij ben je net zo gek als die Gordon. Die kerel zit geen gezelligheid aan.

 15. Boeiend allemaal

  Wat nog veel triester is: dat er zoveel mensen zijn die hem leuk vinden. Vreselijk programma dat gelach met die Geer. En er zijn er genoeg die menen daarom te moeten lachen. Nou, ik echt niet. Ik zie het enkel bij DWDD en zit me iedere keer weer met verbazing af te vragen waar de humor was.

 16. achtmet

  die Gordon is gewoon een hele valse nicht met een borderline syndroom ! Zoals hij praat is het voor een iemand met mensenkennis al een figuur waar een zielen knijper al een hele hap werk aan heeft ! Knettergek met zijn gedrag >

 17. Evaatje

  Op wie is Gordon niet boos? Zonder aandacht kan hij schijnbaar niet.

 18. weg met ons

  Gordon lijkt qua karakter en uiterlijk ergens op Peter r. de Vries. Alleen is Gordon niet gekocht door het OM als landverrader en heeft hij tenminste nog iets van humor en durft op eigen kracht en met ondernemersgeest een eigen koers te varen, maar bezitten beide dan wel weer erg lange tenen en mag een ander geen kritiek op ze uiten of grapjes over ze maken.

 19. Oja? JA !!

  Beloofd hé Gorson !!??
  NOOIT MEER reageren !!

 20. Von Metternich

  Met bipolair heeft dat weinig van doen, Gordon. Een persoonlijkheidsstoornis, cluster B, in combinatie met excessief cokegebruik + een leven lang te veel aandacht krijgen voor matig presteren. Dan krijg je dus zo iemand als jij.

 21. Gé BraadsleeII

  Gordon. De meest enge ziekte op beentjes.

 22. Wollter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 23. Connie Kreukboven

  Het is een schande dat een omroep als RTL straks, ter landvermaak, een jongen of man met deze narcistische persoonlijkheid laat trouwen. Misschien moet Erland eens gaan praten met slachtoffers die getrouwd zijn geweest met narcisten. Mensen zijn getekend voor het leven. Gaan ze ook de psychische opvang regelen, als deze jongen straks helemaal in de war is na een huwelijk van een paar maanden met deze gestoorde marktkoopman? Ruzie met de hele wereld en het ligt nooit aan Gordon. Die man is gek.

 24. bandi934

  FF een weekje geen aandacht gehad?? Get a life en dan het liefst ergens in verweggistan

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.