Gordon ontkent ruzie met Joling: ‘Evert blundert’

Gordon stelt dat er helemaal geen sprake is van een ruzie met Gerard Joling. De baas van Telegraafs pagina Privé, Evert Santegoeds, blundert. Dat heeft hij woensdagavond gezegd voor de camera van RTL Boulevard. Volgens Santegoeds overweegt Joling om zich terug te trekken uit Gordons trouwshow, vanwege het conflict met RTL Late Night. “Hier maakt De Telegraaf wederom een enorme blunder. Die plegen geen wederhoor. Dan schrijven ze weer wat op“, zegt Gordon.

Pagina Privé van Evert Santegoeds is onbetrouwbaar, meent Gordon. “Vorige week hebben ze al een interview met mij geplaatst, terwijl ik nooit een interview heb gegeven. Gerard heeft Evert Santegoeds niet te woord gestaan. Er is gewoon niks aan de hand.”

Het klopt volgens Gordon ook niet dat Joling vanavond niet samen met het team naar de eerste aflevering van de nieuwe Geer & Goor-show gaat kijken. “We gaan gewoon weer met het hele team en met Gerard naar de uitzending kijken.”

Wat er gebeurd is bij RTL Late Night: ik heb het gewoon gedaan op maandag met Greet, dat was enig, en hij heeft het bij Jinek gedaan. We hebben aan alle kanten het programma gepromoot. Uiteindelijk gaat het om het programma.”

Luuk Ikink heeft met het management van Joling gebeld. Ikink: “We hebben heel even de manager van Gerard gesproken en die zegt: ‘Het verhaal klopt eigenlijk helemaal niet, het is een beetje uit zijn verband getrokken. Hij blijft gewoon jureren, er is niks aan de hand.’

Lees ook:
Bizar: RTL Late Night boycot Joling na Jinek-optreden (dinsdag)
Humberto: ‘Gerard Joling in toekomst weer welkom’ (dinsdag)
Luuk Ikink snapt niet waarom Gerard Joling fuzz maakt (dinsdag)
Shownieuws verwijt RTL Late Night claimgedrag (woensdag)
Gerard overweegt op te stappen uit trouwshow Gordon (woensdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen