Geer en Goor betalen prostituee voor bejaardenseks

Gerard Joling en Gordon hebben een prostituee betaald om seks te hebben met een bejaarde man uit hun nieuwe RTL 4-show Geer & Goor: Stevig Gebouwd. Dat vertelde Gordon maandagavond in RTL Late Night. Het duo vervulde daarmee een wens van Karel. “Karel was een van de gasten in ons programma. Het was vroeger schutter bij de marine, dus wij dachten dat hij het leuk zou vinden om weer eens op de schietbaan te staan. Wij vertelden: ‘We nemen je mee naar de schietbaan.’

Daar had Karel echter geen zin in. “Toen zei hij: ‘Nou, luister joh, dat kan ik echt niet meer. Als ik moet schieten, dan schiet ik jou dood, want ik kan echt niet meer richten.’ Op een gegeven moment vroeg ik: ‘Wat zou je dan wel willen doen, want we zitten hier niet voor niks?’ Toen zei hij: ‘Nou, ik zou wel graag nog een keertje willen seksen gewoon.’”

Het duo vond dat ook prima. “Gerard en ik kijken elkaar aan en zeggen: ‘Nou, waarom ook eigenlijk niet? Waarom is dat zo moeilijk?’ Dus ik kijk de productie aan en zeg: ‘Jij gaat nu een hoerenhuis bellen hier in Rotterdam en regel het maar voor Karel.’ Het was binnen een halfuur geregeld. Die meiden waren fantastisch. Hij mocht kiezen uit zes fantastische heerlijke meiden.”

Heeft RTL 4 dan een hoerenhuis betaald? “Geer en ik hebben het betaald. En weet je wat zo mooi is? Ik snap eigenlijk niet waarom we dit niet in het ziektekostenpakket kunnen doen. Het klinkt heel gek, maar seks is voor heel veel mensen nog heel belangrijk. Zo’n man zit al jaren alleen en dan zit je dan. Hij kan het niet betalen. Voor dwarslaesiepatiënten wordt het vergoed in het ziekefonds en dan denk ik: is het dan niet mogelijk om dat voor eenzame oudere mensen te doen?

Een bejaarde vrouw, die naast Gordon zat, riep daarop: “Niet in het ziekenfondspakket, ben je gek! Daar ga ik niet voor betalen.

Gordon lijkt het echter wél een goed idee: “Hij is een dik uur binnen geweest en als herboren kwam hij eruit. Daarom zeg ik het: het helpt!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen