Geen nieuwe WNL-projecten voor Rick Nieman

De programma’s Haagse Lobby en WNL Op Zondag vormen voorlopig het hele programmapakket van Rick Nieman. Er liggen geen nieuwe projecten in het verschiet. Dat vertelt de presentator in het AD. Nieman is niet met nieuwe formats bezig. “Nee. WNL op Zondag hebben we wel een beetje gerestyled door de bank eruit te doen en stoelen neer te zetten. We zijn nog een beetje aan het zoeken en doen het on the go, want er is geen geld om eindeloos proefuitzendingen te doen“, vertelt hij.

Uit Haagse Lobby, dat vanavond terugkeert voor een nieuw seizoen, haalt Nieman genoeg voldoening. “Voor Haagse Lobby rij ik het hele land af voor opnames, dus dat is vrij arbeidsintensief. Vooralsnog heb ik dus geen nieuwe projecten.

Haagse Lobby is een spraakmakend programma over de duistere krachten achter politieke beslissingen. “Het hele lobbyspel is vrij schimmig en is best moeilijk in beeld te brengen. Als mensen meedoen vertellen ze niet altijd alles, want de belangen zijn vrij groot.”

Maar je ziet aan deze reeks dat mensen die de eerste serie niet meewerkten, nu wel mee willen doen. Zelfs uit de tabakslobby hebben we kopstukken.”

Haagse Lobby is om 21.15 uur te zien op NPO 2.

Het AD-interview met Rick Nieman kunt u lezen via Blendle.

Foto: WNL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen