Frank Masmeijer groot fan van Telegraaf-app

Frank Masmeijer is boos op veel media, maar De Telegraaf hoort daar niet bij. Sterker nog: hij is zó verknocht aan de Telegraaf-app, dat hij zijn iPhone als onmisbaar beschouwt. Dat vertelt hij in Veronica Magazine. Gevraagd naar zijn favoriete gadget antwoordt hij: “Mijn iPhone, vooral voor de Telegraaf-app. Ik heb geen portemonnee, dat vind ik zo’n bult, dus ik stop mijn bankpasje altijd bij m’n telefoon. Die laat ik weleens in de auto liggen. Niet handig: er is al twee keer ingebroken.”

De gevallen tv-ster heeft dan ook een opvallende auto. “Ik heb altijd Mercedes gereden. Een fijne auto, veilig en hij rijdt goed. Vooral de C 63 AMG vind ik mooi. Zwart is mijn favoriete kleur.

Verder is Masmeijer heel gewoon gebleven. “Ik ben gek op een bal gehakt. Een goeie maken, is nog een kunst, hè? Lekker met andijvie en aardappels”, geeft hij aan.

Masmeijer is uit op een tv-comeback, maar de kans daarop lijkt heel klein. De primetime-documentaire over zijn vermeende betrokkenheid bij cocaïnesmokkel was vorige week een kijkcijferflop op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen