Frank Masmeijer groot fan van Telegraaf-app

Geplaatst op Tue 19 Sep 2017 om 14:17

Frank Masmeijer is boos op veel media, maar De Telegraaf hoort daar niet bij. Sterker nog: hij is zó verknocht aan de Telegraaf-app, dat hij zijn iPhone als onmisbaar beschouwt. Dat vertelt hij in Veronica Magazine. Gevraagd naar zijn favoriete gadget antwoordt hij: “Mijn iPhone, vooral voor de Telegraaf-app. Ik heb geen portemonnee, dat vind ik zo’n bult, dus ik stop mijn bankpasje altijd bij m’n telefoon. Die laat ik weleens in de auto liggen. Niet handig: er is al twee keer ingebroken.”

De gevallen tv-ster heeft dan ook een opvallende auto. “Ik heb altijd Mercedes gereden. Een fijne auto, veilig en hij rijdt goed. Vooral de C 63 AMG vind ik mooi. Zwart is mijn favoriete kleur.

Verder is Masmeijer heel gewoon gebleven. “Ik ben gek op een bal gehakt. Een goeie maken, is nog een kunst, hè? Lekker met andijvie en aardappels”, geeft hij aan.

Masmeijer is uit op een tv-comeback, maar de kans daarop lijkt heel klein. De primetime-documentaire over zijn vermeende betrokkenheid bij cocaïnesmokkel was vorige week een kijkcijferflop op SBS 6.

Foto: SBS
9 Reacties op “Frank Masmeijer groot fan van Telegraaf-app”


 1. Jables

  Ik word een beetje moe van dat gezeur van die Masmeijer. Gelukkig houdt hij binnenkort een paar jaar mediastilte.

 2. Peter R

  Kunnen we deze crimineel niet gewoon doodzwijgen, en dus vooral geen aandacht meer geven

 3. Doe

  Frankie z’n media optredens hebben er alleen maar toe geleid dat nu helemaal niemand hem meer gelooft.Hetzelfde ook heeft gezegd tijdens de rechtszaak maar is één cruciaal ding vergeten namelijk dat rechters een gruwelijke hekel hebben verdachten die aantoonbaar liegen.

 4. Bep

  Nu genoeg over die Masmeijer….terug naar België met die man.

 5. Intelligentie quotiënt (IQ

  Jammer dat hij zich niet bewust is van zijn Intelligentie quotiënt (IQ). Na dat de NCRV hem buitensporig beloonde voor de drie woorden Nederlands die hij sprak Hallo, Goede avond en dank u wel is deze onontwikkelde man stil blijven staan. Je ziet ook dat zijn dochters van hem geen bagage hebben mee gekregen en zijn vrouw ook geen positieve duit in zakje doet op tv. Helemaal niet erg allemaal tot dat hij zijn hoofd op een andere manier boven water probeert te houden.

 6. de chinees

  Ach, simpel doet simpel kennen.

 7. Bertje

  Klagen over ingebroken in auto, maar zelf een crimineel.

 8. Flits Bom

  Hij zal wel flink afvallen de komende jaren.
  Van een uitkering van 600 kan je niet veel gehaktballen kopen.

 9. Bertaki

  Kolere wat een plofkop die man…en wat kan hij liegen !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.