Frank Masmeijer boos op Boulevard en Shownieuws

Frank Masmeijer is niet alleen boos op SBS 6-ster Thijs Zeeman vanwege de documentaire die hij over hem gemaakt heeft (en donderdag wordt uitgezonden op tv), maar ook op RTL Boulevard en Shownieuws. Dat laat hij vandaag weten in het AD. Masmeijer vindt dat die media een verkeerd beeld van hem neerzetten. “Ik word neergezet als een maffiabaas, een gebruiker en weet ik niet allemaal, maar ik heb alleen maar mensen bij elkaar gebracht. Ik ben heel naïef geweest.

Op tv knippen ze hem van een naïeve man tot een cokemonster, vindt hij. “Als ik dan in RTL Boulevard of Shownieuws kom, pakken ze eerst de schaar om er een en ander uit te knippen. Er is geen reëel beeld van mij.’

Overigens heeft Masmeijer geen spijt van zijn medewerking aan de documentaire die SBS 6 over drie dagen uitzendt op prime time. “Spijt heb ik niet, maar Thijs heeft er wel zijn eigen draai aan gegeven en het zo sensationeel mogelijk gemaakt. Thijs ziet zich nu helemaal de televisiester worden.

De documentaire lijkt zijn imago geen goed te gaan doen. “Ik vertel smeuïge anekdotes. Ik vind het gewoon leuk als ik Roger Moore tegenkom of Cor van Hout in Zuid-Frankrijk. Dat heeft niets met koketteren te maken, maar is juist eerlijk.”

Je zult mij nooit betrappen op het feit dat ik mezelf zo geweldig vind. Ik ben juist een heel gewone jongen.”

Het AD-interview met Frank Masmeijer kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen