Frank Masmeijer boos op Boulevard en Shownieuws

Geplaatst op Mon 11 Sep 2017 om 13:05

Frank Masmeijer is niet alleen boos op SBS 6-ster Thijs Zeeman vanwege de documentaire die hij over hem gemaakt heeft (en donderdag wordt uitgezonden op tv), maar ook op RTL Boulevard en Shownieuws. Dat laat hij vandaag weten in het AD. Masmeijer vindt dat die media een verkeerd beeld van hem neerzetten. “Ik word neergezet als een maffiabaas, een gebruiker en weet ik niet allemaal, maar ik heb alleen maar mensen bij elkaar gebracht. Ik ben heel naïef geweest.

Op tv knippen ze hem van een naïeve man tot een cokemonster, vindt hij. “Als ik dan in RTL Boulevard of Shownieuws kom, pakken ze eerst de schaar om er een en ander uit te knippen. Er is geen reëel beeld van mij.’

Overigens heeft Masmeijer geen spijt van zijn medewerking aan de documentaire die SBS 6 over drie dagen uitzendt op prime time. “Spijt heb ik niet, maar Thijs heeft er wel zijn eigen draai aan gegeven en het zo sensationeel mogelijk gemaakt. Thijs ziet zich nu helemaal de televisiester worden.

De documentaire lijkt zijn imago geen goed te gaan doen. “Ik vertel smeuïge anekdotes. Ik vind het gewoon leuk als ik Roger Moore tegenkom of Cor van Hout in Zuid-Frankrijk. Dat heeft niets met koketteren te maken, maar is juist eerlijk.”

Je zult mij nooit betrappen op het feit dat ik mezelf zo geweldig vind. Ik ben juist een heel gewone jongen.”

Het AD-interview met Frank Masmeijer kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
12 Reacties op “Frank Masmeijer boos op Boulevard en Shownieuws”


 1. Palle Coglioni

  Godfather.

 2. Vincent

  Nu een beetje zielig lopen doen…wie is er nou in een rechtzaak terecht gekomen? Ik niet. Jij dacht geld te verdienen door drugs te verpakken in bananendozen…omgekeerde wereld!

 3. Kabelsjouwer

  Naief klinkt liever maar die dikke ncrv oliebol is natuurlijk dom in de weer geweest. Mensen bij elkaar brengen klinkt ineens zeer nobel,hij bedoeld natuurlijk de dealer bij de afnemer brengen, de man ik diep gezonken en hij zou samen met Peter Jan Rens het programma opgelicht of oplichter kunnen presenteren, goeie titel overigens en voor niks,heren!

 4. Remi

  Frank is onschuldig !

 5. Johan

  Achter de tralies met die man; deugt niet

 6. Sjaak

  Lul niet zo dom Masmeijer. Een pedo zegt ook ja hetbkindje wilde het snoepje kon ik niets aan doen. Pleur met je harddrugs richting hel dikke pad.

 7. Wasmeijer

  Hoe hij zijn centen dan wel verdiende dat vertelt hij niet. Een eervolle zakenman doet dit niet. ‘Het Gebit’ had beter ‘het Verloren Neusschot’ kunnen heten.

 8. Popie Jopie

  Zielige gast die Mastemeier.

 9. Kees

  Hij heeft een boek geschreven….. De Donald Duck lijkt me opwindender dan leugens van Frank te lezen.Hele foute man.Brrrrr

 10. Wendy's dealertje

  Frank = Held

 11. Flits Bom

  Frankie toch…je maakt het alleen maar erger.
  Als je geschoren wordt mot je stilzitten pik.

 12. Annoniemus

  Wat een gangsterhoofd heeft die vent die ons nog altijd wil laten geloven dat hij de onschuld zelve is !!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.