Fiona Hering na zestien jaar weg bij RTL Boulevard

Geplaatst op Wed 20 Sep 2017 om 10:30

Fiona Hering vertrekt na zestien jaar bij RTL Boulevard. Ze heeft het te druk met andere werkzaamheden. Dat heeft RTL 4 vandaag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving door de Weekend. Hering was vanaf het prille begin in 2001 betrokken bij RTL Boulevard, maar voelt zich volgens Weekend niet langer thuis in de vernieuwde opzet. “Ze heeft zich, sinds de vernieuwing, en met de komst van al die nieuwe gezichten nooit meer écht thuisgevoeld in de studio“, zegt een insider.

Volgens RTL 4 is het echter vooral een agendakwestie. “Fiona is zo druk met Vogue en Parool dat ze nauwelijks tijd meer heeft voor het programma“, reageert een woordvoerster op de berichtgeving in Weekend.

Sinds het vertrek van Albert Verlinde bij RTL Boulevard is het programma compleet anders geworden. De enige oudgedienden van het eerste uur die nog over zijn, zijn John van den Heuvel en Peter van der Vorst.

Momenteel heeft Boulevard vier deskundigen op het gebied van mode en lifestyle, namelijk Nikkie Plessen, Olcay Gulsen, Manon Meijers en Anna Nooshin.

Hering stond bij Boulevard bekend om haar vlotte babbel.

Foto: RTL Boulevard
20 Reacties op “Fiona Hering na zestien jaar weg bij RTL Boulevard”


 1. A.Zijn

  Opgeruimd staat netjes.

 2. Marc E. Putto

  Tuurlijk taait deze seniorita af. De operatie verjonging bij Boulevard is zo goed als rond nu..

 3. TimTV

  Zonde, waar gaat dat heen. Mag iemand ook een keer hardop zeggen dat het nieuwe Boulevard een aanfluiting is met al die ego’s die hun sporen nog moeten verdienen. Die verjonging van RTL kost ze straks de kop aangezien de jonge tv kijker afgehaakt is en de 40+ nog wel kijkt. Focus ligt verkeerd.

 4. Lop

  4 waarvan er 3 hun ‘eigen’ kledinglijn pluggen.

 5. Ron

  Ik heb liever 10x Fiona Hering dan die hittepetitten die daar alleen maar staan ter eer en glorie van zichzelf met hun totaal niet relevante meningen op alles en iedereen. Gisteren stond Olcay Gulsen op het Binnenhof om politiek Den Haag haar mening te geven hoe ze gekleed waren en daar dan ook infantiele cijfertjes voor geven, wat een tenenkrommend stukje TV was dat. Ongekend.

 6. Pak 'm

  Ongekend, ja. Ongekend dom geklep van jou hierboven.

 7. anonymous

  Jammer, ik zie haar liever dan die plastic poppen als Bridget, Olcay en Fatima.

 8. Nerd

  Mooi, deze snel pratende meid was sowieso niet te verstaan.
  Ik dacht vaak wat als zij nu met Matthijs een kind zou krijgen dan zou dat kind sneller praten dan het geluid.

 9. Thijs

  @Pak ‘m: ik heb jou anders ook nooit beticht van enige inhoudelijke reacties op deze website dan alleen maar provocerende one-liners richting mede-posters hier.
  MC doe eens wat aan deze randdebiel! Dank u.

 10. Babs

  Zonde maar begrijpelijk…RTL Boulevard, wie kijkt daar in godsvredesnaam nog naar ???

 11. Bart

  Beter stopt men gewoon met die mode onderwerpen in Boulevard. Breng dat met deskundigen onder in 5 uur live waar het hoort. En stop ook gelijk met Fatima als sportdeskundige. Laat daarvoor echte sportdeskundige aanschuiven.

 12. PA-V-H

  Leegloop RTL nog steeds niet gestopt.

  Alleen het pulp blijft over.

 13. Ron

  @Bart: helemaal mee eens. Maar Fatima vind ik nog de minst erge die daar zit. Maar er mogen wel wat meer sportdeskundige aanschuiven. Als ze toch ook zoveel fashon/lifestyle deskundige hebben, waarom niet.

 14. Mike

  Leuke, vrouw met veel kennis van zaken, die ook een kritische noot durfde te plaatsen. Ze gaan haar grappige gevatheid nog missen.

  Maar daar gaat het bij Boulevard 2.0 niet meer om. Moet vooral loos, ‘positief’ gekakel zijn. En daar zijn tantes als Anna en Olcay keien in.

 15. Marly van der Velden Lover

  Mooi dat is de 1e, die Olsay gulsen ofzoiets voegt ook niets toe, en dan die anna nooshin kan alleen maar mooi zijn, maar inhoud heeft ze niet

 16. Anonymousin

  Jammer hoor. Was nog de enige die enigszins normaal en met verstand van zaken over mode kon / kan praten.

  De huidige zogenaamde mode experten (lees hittepetitten) slaat werkelijk nergens op.
  Verjongen betekent niet altijd kwaliteit handhaven.

 17. Mike

  Nikkie is de ergste…

 18. PA-V-H

  Na het vertrekken van Albert gaat het bergafwaarts en blijven de trollen over.

 19. GW

  @Ron 20 Sep 2017 om 11:12: (Alles wat jij zegt) x 1000.

 20. oliebol

  ja ja te druk. gewoon ontslagen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.