Fiona Hering na zestien jaar weg bij RTL Boulevard

Fiona Hering vertrekt na zestien jaar bij RTL Boulevard. Ze heeft het te druk met andere werkzaamheden. Dat heeft RTL 4 vandaag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving door de Weekend. Hering was vanaf het prille begin in 2001 betrokken bij RTL Boulevard, maar voelt zich volgens Weekend niet langer thuis in de vernieuwde opzet. “Ze heeft zich, sinds de vernieuwing, en met de komst van al die nieuwe gezichten nooit meer écht thuisgevoeld in de studio“, zegt een insider.

Volgens RTL 4 is het echter vooral een agendakwestie. “Fiona is zo druk met Vogue en Parool dat ze nauwelijks tijd meer heeft voor het programma“, reageert een woordvoerster op de berichtgeving in Weekend.

Sinds het vertrek van Albert Verlinde bij RTL Boulevard is het programma compleet anders geworden. De enige oudgedienden van het eerste uur die nog over zijn, zijn John van den Heuvel en Peter van der Vorst.

Momenteel heeft Boulevard vier deskundigen op het gebied van mode en lifestyle, namelijk Nikkie Plessen, Olcay Gulsen, Manon Meijers en Anna Nooshin.

Hering stond bij Boulevard bekend om haar vlotte babbel.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen